Közösségi kutyás térkép – Gyűjtsük össze együtt!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Közösségi kutyás térkép – Gyűjtsük össze együtt!

Segítsen egy olyan közösségi térképet létrehozni, amin a kerületi kutyás szolgáltatások, kutyabarát helyek, és elérhetőségeik találhatóak meg.

A Közösségi Részvételi Iroda szeretne egy olyan közösségi térképet létrehozni, amin a kerületi kutyás szolgáltatások, kutyabarát helyek, és elérhetőségeik megtekinthetők, ehhez szükségünk van az Önök segítségére is!

Nagyon örülnénk, ha a térkép a közösség ajánlásait és szükségleteit is tükrözné, ezért ha van olyan kutyabarát hely vagy kutyás szolgáltatás, amit szívesen ajánlana a kerületi lakosoknak töltse ki az alábbi űrlapot! http://bit.ly/kutyasterkepjozsefvaros

A javaslatokat folyamatosan várjuk, az első összesítés május 6-án lesz!

Legyen Ön is térképszerkesztő!

A közösségi kutyás térképet a Google Maps segítségével fogjuk elkészíteni és szeretnénk mindenkinek lehetőséget teremteni, hogy bekapcsolódjon a szerkesztésbe. Ha úgy gondolja, hogy egy rövid felkészítés után lenne kedve csatlakozni, írjon egy e-mailt a reszvetel@jozsefvaros.hu-ra!

Amennyiben szeretné megkapni a Józsefvárosi Önkormányzat kutyatulajdonosoknak szóló tájékoztatóit, a  https://vf8tv.wgx.hu/form.php?f=bbdfd7a8b7 linkre kattintva tud feliratkozni a Józsefvárosi Önkormányzat kutyás hírlevelére.

Bővebb információ: Közösségi Részvételi Iroda, reszvetel@jozsefvaros.hu

A kerületi kutyabarát helyekről itt talál információ: https://old.jozsefvaros.hu/hasznos/75322/kutyabarat-helyek-jozsefvarosban

A kerületi kutyafuttatókról itt talál információt: https://old.jozsefvaros.hu/hasznos/75849/kutyafuttatok-es-kutyabarat-parkok-jozsefvarosban

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!