Közösségi kutyás térkép – Gyűjtsük össze együtt!

event_available Utolsó frissítés:

Segítsen egy olyan közösségi térképet létrehozni, amin a kerületi kutyás szolgáltatások, kutyabarát helyek, és elérhetőségeik találhatóak meg.

A Közösségi Részvételi Iroda szeretne egy olyan közösségi térképet létrehozni, amin a kerületi kutyás szolgáltatások, kutyabarát helyek, és elérhetőségeik megtekinthetők, ehhez szükségünk van az Önök segítségére is!

Nagyon örülnénk, ha a térkép a közösség ajánlásait és szükségleteit is tükrözné, ezért ha van olyan kutyabarát hely vagy kutyás szolgáltatás, amit szívesen ajánlana a kerületi lakosoknak töltse ki az alábbi űrlapot! http://bit.ly/kutyasterkepjozsefvaros

A javaslatokat folyamatosan várjuk, az első összesítés május 6-án lesz!

Legyen Ön is térképszerkesztő!

A közösségi kutyás térképet a Google Maps segítségével fogjuk elkészíteni és szeretnénk mindenkinek lehetőséget teremteni, hogy bekapcsolódjon a szerkesztésbe. Ha úgy gondolja, hogy egy rövid felkészítés után lenne kedve csatlakozni, írjon egy e-mailt a reszvetel@jozsefvaros.hu-ra!

Amennyiben szeretné megkapni a Józsefvárosi Önkormányzat kutyatulajdonosoknak szóló tájékoztatóit, a  https://vf8tv.wgx.hu/form.php?f=bbdfd7a8b7 linkre kattintva tud feliratkozni a Józsefvárosi Önkormányzat kutyás hírlevelére.

Bővebb információ: Közösségi Részvételi Iroda, reszvetel@jozsefvaros.hu

A kerületi kutyabarát helyekről itt talál információ: https://old.jozsefvaros.hu/hasznos/75322/kutyabarat-helyek-jozsefvarosban

A kerületi kutyafuttatókról itt talál információt: https://old.jozsefvaros.hu/hasznos/75849/kutyafuttatok-es-kutyabarat-parkok-jozsefvarosban

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!