Kerületi kedvezmény a Ludovika uszodában

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Kerületi kedvezmény a Ludovika uszodában

A Józsefvárosi Önkormányzat Költségvetési és Pénzügyi Bizottságának 2023. január 30-i ülése tárgyalta és elfogadta a Józsefvárosi Önkormányzat és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem közötti együttműködési megállapodást a kerületi lakosok uszodahasználatát illetően. Ennek értelmében a Ludovika Aréna Uszoda kedvezményesen használható Józsefváros állandó és tartózkodási hellyel rendelkező lakosainak, és a Józsefváros érdekében működő egyes testületek, szervezetek tagjainak, foglalkoztatottjainak. 

A kedvezmény az alább meghatározott időpontokban használható fel:

2023. szorgalmi időszakon kívül:

  • Hétköznapokon: 06:00 – 22:00 óráig
  • Hétvégén: 08:00 – 20:00 óráig

2023. szorgalmi időszakban:

  • Hétköznapokon: 06:00 – 08:00 óráig és 18:00 – 22:00 óráig
  • Hétvégén: 08:00 – 20:00 óráig

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanévének rendjéről itt tájékozódhatnak: https://hhk.uni-nke.hu/hallgatoknak/a-tanev-beosztasa

Az Uszoda kedvezményes használata az Uszoda recepcióján, a személyi igazolvány és a lakcímkártya egyidejű felmutatása, valamint az NKE által készített beléptetési nyilvántartó lap aláírása mellett történhet.

Bár az inflációs helyzet miatt az NKE kénytelen volt az uszodajegy-árakat emelni, ezt az emelkedést a Józsefvárosi Önkormányzat átvállalta, ezért a kedvezményes uszodajegy ára továbbra is 800 forint.

További kérdés esetén az elérhetőségek:  Recepció +36 30/287-78-42 , sportiroda@uni-nke.hu

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!