Kisokos az önkormányzati tulajdonú házak lakóinak

event_available Utolsó frissítés:

A teljesen önkormányzati tulajdonú házak lakói számára tájékoztató kisokost készített a Közösségi Részvételi Iroda.

A kisokosban összegyűjtött információk segítik az ügyintézést, a panaszbejelentést és a békés együttélés alapvető szabályainak megismerését.

A KISOKOS IDE KATTINTVA OLVASHATÓ! >>>

A kisokos azért készült, mert a Házirend konzultáció során kiderült, hogy az önkormányzati tulajdonú házak bérlői nem rendelkeznek elegendő információval az őket érintő kérdésekkel kapcsolatban. Ezért a kisokosban olvashatóak a Házirend konzultáció során felmerült leggyakoribb kérdésekre adott válaszok, és az ügyintézést, panaszkezelést segítő részletes tájékoztatás is, hogy segítse az önkormányzati tulajdonú házakban lakókat ügyeik intézésében, problémáik megoldásában.

A kisokosban olvashatnak többek között az önkormányzati tulajdonú lakóházakhoz tartozó zöldterületek karbantartásáról, a lakóházakban található kamerarendszerek állapotáról, a tulajdonos és a kezelő kötelezettségeiről, és a bérlő feladatairól is.

A kisokost ide kattintva tudja elolvasni és letölteni. A tervek szerint a kisokos 2021 júliusában nyomtatott formában is elérhető lesz.

Kérjük, amennyiben hibát talál a Kisokosban, segítse munkánkat azzal, hogy megírja a reszvetel@jozsefvaros.hu emailcímre. Köszönjük!

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!