Ünneplés a Molnár Ferenc Parkban

event_available Utolsó frissítés:

A Rotary Club Budapest-Margitsziget közösségi gondozásba vette a Molnár Ferenc Parkot, amelyet egy közösségi esemény keretében ünnepeltek meg.

A Rotary Club Budapest-Margitsziget beszámolóját egy az egyben közöljük le:

“A Rotary Club Budapest-Margitsziget közel 12 éve van jelen a kerületben. Számtalan szállal kötődik már ide. Környezettudatos gondolkodásának köszönhetően szeretne egy újabb területen is tenni a kerületért. Ezen elhatározás részeként a Józsefváros szívében szeretné a közeljövőben a Molnár Ferenc Parkot örökbe fogadni.

A JGK Városüzemeltetési Igazgatósága nagylelkűen több száz kiültetni való virágot ajánlott fel erre az alkalomra. Június 10-én kora délutáni órában egy „bio piknikkel” egybekötött örömködés mellett pecsételték meg a résztvevők e gondolatot. A szeszélyes napon még az időjárás is kedvezett. A parkkal majdnem szemben található a Losonci Téri Általános Iskola kiket támogat, segít, hosszú-hosszú évek óta a Club. Az iskola Superar kórusa énekelt s gyerekek a felnőttekkel együtt ültették el a virágokat. A Clubtagok sok-sok friss zöldséggel és gyümölccsel megrakott kosárban lévő finomságokat osztottak szét gyerekeknek és arra járóknak egyaránt. A Club nem titkolt szándéka, hogy a park gondozását, virágültetését közösen végzik majd a gyerekekkel. Felnővő ifjú nemzedékünknek meg kell mutatnunk, hogy tisztelni kell a természetet és harmóniában lehet élni az embernek a környezetével, s mindig mindenhol lehet tenni ezért. A gyerekek rendkívül nyitottak voltak mindenre.

Köszönjük az önkormányzat segítségét a szervezésben köszönjük a virágokat, a LOSIS tanárok és lelkes gyerekek közös részvételét. Úgy volt jó, ahogy volt ez a nap. Nagyszavak nélkül, remek volt!”

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!