Ünneplés a Molnár Ferenc Parkban

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Ünneplés a Molnár Ferenc Parkban

A Rotary Club Budapest-Margitsziget közösségi gondozásba vette a Molnár Ferenc Parkot, amelyet egy közösségi esemény keretében ünnepeltek meg.

A Rotary Club Budapest-Margitsziget beszámolóját egy az egyben közöljük le:

“A Rotary Club Budapest-Margitsziget közel 12 éve van jelen a kerületben. Számtalan szállal kötődik már ide. Környezettudatos gondolkodásának köszönhetően szeretne egy újabb területen is tenni a kerületért. Ezen elhatározás részeként a Józsefváros szívében szeretné a közeljövőben a Molnár Ferenc Parkot örökbe fogadni.

A JGK Városüzemeltetési Igazgatósága nagylelkűen több száz kiültetni való virágot ajánlott fel erre az alkalomra. Június 10-én kora délutáni órában egy „bio piknikkel” egybekötött örömködés mellett pecsételték meg a résztvevők e gondolatot. A szeszélyes napon még az időjárás is kedvezett. A parkkal majdnem szemben található a Losonci Téri Általános Iskola kiket támogat, segít, hosszú-hosszú évek óta a Club. Az iskola Superar kórusa énekelt s gyerekek a felnőttekkel együtt ültették el a virágokat. A Clubtagok sok-sok friss zöldséggel és gyümölccsel megrakott kosárban lévő finomságokat osztottak szét gyerekeknek és arra járóknak egyaránt. A Club nem titkolt szándéka, hogy a park gondozását, virágültetését közösen végzik majd a gyerekekkel. Felnővő ifjú nemzedékünknek meg kell mutatnunk, hogy tisztelni kell a természetet és harmóniában lehet élni az embernek a környezetével, s mindig mindenhol lehet tenni ezért. A gyerekek rendkívül nyitottak voltak mindenre.

Köszönjük az önkormányzat segítségét a szervezésben köszönjük a virágokat, a LOSIS tanárok és lelkes gyerekek közös részvételét. Úgy volt jó, ahogy volt ez a nap. Nagyszavak nélkül, remek volt!”

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!