Igényfelmérés indul a Teleki téri kutyafuttató fejlesztéséről!

event_available Utolsó frissítés:

A Józsefvárosi Önkormányzat célja a kerületi kutyafutattók fejlesztése, hogy azok minél inkább megfeleljenek a használó kutyák és kutyások igényeinek. Ezúttal a Teleki téri nagy kutyafutattó fejlesztésére kerül sor!

A Józsefvárosi Gazdálkodási Központ a Közösségi Részvételi Iroda segítségével a kutyafuttatót rendszeresen használók véleményét kéri ki a Teleki téri nagy kutyafuttató területére tervezett kutyahomokozó, és más hosszútávú fejlesztési lehetőségek kapcsán.

A kutyatulajdonosok szavazhatnak egy lehetséges kutyahomokozó elhelyezéséről, illetve további elemek telepítéséről mondhatják el véleményüket. Új pad legyen, vagy új szemetes? Induljon-e átfogó talaj fejlesztés? Szükség van-e beépített játékokra, vagy legyen kölcsönzési lehetőség?

Jöjjön el, ossza meg velünk véleményét!

Július 28. és 30. között lesz lehetőség a szavazásra és az igényfelmérő ív kitöltésére, amely kizárólag a helyszínen, a Részvételi Iroda kitelepülései során lesz elérhető.

A folyamat nyitó rendezvénye 2021. július 28-án 17:30-tól 19:30-ig a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ, a ZöldEb Egyesület és a Közösségi Részvételi Iroda kitelepülésével valósul meg.

Ezen az alkalmon az igényfelmérő kitöltése mellett lehetőség lesz többet megtudni a kutyahomokozó hasznáról és elhelyezéséről, kipróbálni a JGK által biztosított mobil kutyajátékokat, kérdezni és javasolni a kutyafuttató további fejlesztéséről.

Mindenkit szeretettel várunk a nyitórendezvényen, és a további szavazási időpontokban! Döntsünk közösen a kerületi kutyafuttatók fejlesztéséről!

További szavazási időpontok:

Július 29. csütörtök 7:30 - 9:30 , 17:30 - 19:30

Július 30. péntek 7:30 - 9:30

Amennyiben szeretné megkapni a Józsefvárosi Önkormányzat kutyatulajdonosoknak szóló tájékoztatóit, a https://vf8tv.wgx.hu/form.php?f=bbdfd7a8b7 linkre kattintva tud feliratkozni a Józsefvárosi Önkormányzat kutyás hírlevelére.

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!