Második lakossági fórum az új településképi rendeletről és településképi arculati kézikönyvről

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Második lakossági fórum az új településképi rendeletről és településképi arculati kézikönyvről

Mikor? 2021. október 11. hétfő 16-18 óra Hol? Józsefvárosi Önkormányzat Díszterme – 1082 Budapest, Baross u. 63-67. 3. emelet

A Józsefvárosi Önkormányzat 2021 júliusában az előzetes tájékoztató szakasszal megkezdte az új településképi rendelet és Településképi Arculati Kézikönyv partnerségi egyeztetését. A tájékoztató szakasz alatt beérkezett javaslatok és a különböző szakhatóságoktól megkapott adatszolgáltatások alapján elkészült a rendelet és a kézikönyv tervezete, melynek véleményezési szakaszát ezúton indítja meg az Önkormányzat.

Szóljon bele Ön is az új településképi rendelet és településképi arculati kézikönyv megalkotásába!

ÍRÁSBELI VÉLEMÉNYEZÉS

Az észrevételeket és javaslatokat 2021. október 19-ig várjuk:

•    papír alapon: Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Városépítészeti Iroda (1082 Budapest, Baross u. 63-67.)

•    emailben: partnersegi@jozsefvaros.hu

Kérjük, hogy témaként ezt jelöljék meg: „A településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet tervezetével kapcsolatos vélemény”

Az elkészült tervezetek a https://old.jozsefvaros.hu/onkormanyzat/ugy/216 honlapon az „Új településképi rendelet és Településképi Arculati Kézikönyv (2021)” cím alatt érhetők el.

A fórumon kizárólag maszk viselésével lehet részt venni.

További információ: Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Városépítészeti Iroda, 1082 Budapest, Baross u. 63-67., partnersegi@jozsefvaros.hu, 06-1-459-2157

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!