10 ezer oltásra buzdító plakátot szeretnénk kirakni Józsefvárosban

event_available Utolsó frissítés:

Meghirdetjük a #10ezerplakatjozsefvarosba mozgalmat, hogy a kerület köztereire, lépcsőházaiba, postaládáiba és tájékoztató felületeire eljusson az oltás lehetőségének híre. Ehhez önkéntesek segítségét várjuk!

Elérte Magyarországot, így Józsefvárost is a koronavírus-járvány negyedik hulláma. A kórházba, lélegeztetőgépre kerülő, és a koronavírus áldozatává váló honfitársaink példája mutatja: csak az oltás jelent hatékony védelmet mind egyéni, mind közösségi szinten a járvány ellen.

Míg a beoltottak is fertőzhetnek, jóval enyhébb tünetekkel vagy tünetmentesen lehetnek túl a betegségen. A koronavírus elleni oltás mindegyik típusa biztonságos, hatékony, és életeket menthet. Józsefvárosban a rászorulók ráadásul 20 ezer forintos oltási támogatásra is jogosultak, ha 2021. december 31-ig felveszik az első két - Janssen esetében egy - védőoltást. Részletek: bit.ly/covidtamogatas

A Józsefvárosi Önkormányzat a saját erejéből mindent megtesz annak érdekében, hogy oltásra buzdítsa a kerületieket, de mi sem tudunk mindenkit elérni. Digitális felületeinket talán éppen azok nem olvassák, akik a leginkább kételkednek az oltás hatékonyságában.

Ezért döntöttünk úgy, hogy az oltás anyagi ösztönzése mellett meghirdetjük a #10ezerplakatjozsefvarosba mozgalmat. Szeretnénk a kerület köztereire, lépcsőházaiba, postaládáiba, tájékoztató felületeire a lehető legtöbb helyre eljuttatni az oltás lehetőségének hírét. Ehhez önkéntesek segítségét várjuk!

Hogyan tud segíteni?

Jelentkezzen önkéntesnek a bit.ly/onkentesleszek címen! A kinyomtatott plakátokkal és plakátolási tanácsokkal a Közösségi Részvételi Iroda munkatársai fogják ellátni.

Töltse le, nyomtassa ki és helyezze ki saját lépcsőházában plakátunkat! A plakát letölthető itt: bit.ly/10ezerplakatjozsefvarosba

Ha Ön vendéglátóhely tulajdonosa, üzemeltetője, 8. kerületi közösségi hely vagy munkahely vezetője: helyezze ki a vendéglátóhelyen, az iroda közösségi tereiben az oltásra buzdító plakátot. Tájékoztassa munkatársait a kerületi oltási lehetőségekről!

A kihelyezett plakátokról készült képeket ossza meg a közösségi médiában a #10ezerplakatjozsefvarosba hashtaggel. Építsünk mozgalmat a járvány ellen, az oltás mellett!

Segítsen nekünk abban, hogy az oltással kapcsolatos információk a lehető legszélesebb körbe eljussanak: ossza meg a Józsefvárosi Önkormányzat Facebook-oldalán található folyamatosan frissülő információkat! facebook.com/jozsefvaros.hu

Oltsa be magát! Vegye fel a harmadik, emlékeztető oltást. Ha még nem tette, vegye fel az első két oltást és ha rászoruló, igényelje az Önkormányzat 20 ezer forintos támogatását. Az újonnan oltakozó COVID-oltási támogatásban részesülők között 2022-ben 5-ször 150 ezer forintot sorsolunk ki. Részletek: bit.ly/covidtamogatas

A kerületi oltási hétről itt tájékozódhat: https://old.jozsefvaros.hu/hir/77215/keruleti-oltasi-het-november-22-hetfo-es-26-pentek-kozott-

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!