Folytatódik az oltási hét a JEK-ben november 29. és december 3. között

event_available Utolsó frissítés:

A Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központ meghosszabbítja a regisztráció nélküli oltási lehetőséget az Auróra utcában:

A Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központ meghosszabbítja a regisztráció nélküli oltási lehetőséget az Auróra utcában: november 29. hétfőtől december 3. péntekig, minden nap 8 és 13 óra között három oltóponton várnak mindenkit, aki első, második vagy harmadik oltását venné fel.

Kik vehetnek részt ezen az oltási héten?

- akik korábban regiszráltak és időpontot foglaltak

- akik nem regisztráltak és nem foglaltak időpontot

- akik nem kaptak még oltást

- akik kaptak már oltást, de 2. vagy 3. oltásukat szeretnék felvenni

Hozzanak magukkal személyi igazolványt, TAJ-kártyát, lakcím-kártyát. Oltóorvosaink és a páciensek közös döntése alapján választják ki a megfelelő vakcinát! Vakcinák: Pfizer, Moderna, Janssen, Sinopharm, AstraZeneca

Kérjük a kerületi lakosokat, hogy oltakozzanak – nem csak magukat és környezetüket védik, de ezzel jogosulttá válnak önkormányzati támogatásra is. 

A december 31-ig két oltást felvevőknek (Janssen esetében egy oltás) 20 ezer forint támogatás jár, ha megfelelnek a rászorultsági feltételeknek.

Az újonnan oltakozók közül 5 fő 2022-ben 150 ezer forintot nyerhet sorsolásunkon.

Részletek: https://old.jozsefvaros.hu/hir/77173/novekszik-az-oltasi-tamogatas-keruletunkben

Vigyázzunk magunkra és egymásra!

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!