Folytatódik az oltási hét a JEK-ben december 6. és december 10. között

event_available Utolsó frissítés:

A Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központ meghosszabbítja a regisztráció nélküli oltási lehetőséget az Auróra utcában

A Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központ meghosszabbítja a regisztráció nélküli oltási lehetőséget az Auróra utcában: december 6. hétfőtől december 10. péntekig, minden nap 8 és 13 óra között három oltóponton várnak mindenkit, aki első, második vagy harmadik oltását venné fel.

Kik vehetnek részt ezen az oltási héten?

- akik korábban regiszráltak és időpontot foglaltak

- akik nem regisztráltak és nem foglaltak időpontot

- akik nem kaptak még oltást

- akik kaptak már oltást, de 2. vagy 3. oltásukat szeretnék felvenni

Hozzanak magukkal személyi igazolványt, TAJ-kártyát, lakcím-kártyát. Oltóorvosaink és a páciensek közös döntése alapján választják ki a megfelelő vakcinát! Vakcinák: Pfizer, Moderna, Janssen, Sinopharm, AstraZeneca

Kérjük a kerületi lakosokat, hogy oltakozzanak – nem csak magukat és környezetüket védik, de ezzel jogosulttá válnak önkormányzati támogatásra is. 

A december 31-ig két oltást felvevőknek (Janssen esetében egy oltás) 20 ezer forint támogatás jár, ha megfelelnek a rászorultsági feltételeknek.

Az újonnan oltakozók közül 5 fő 2022-ben 150 ezer forintot nyerhet sorsolásunkon.

Részletek: https://old.jozsefvaros.hu/hir/77173/novekszik-az-oltasi-tamogatas-keruletunkben

Vigyázzunk magunkra és egymásra!

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!