Folytatódik az oltási hét a JEK-ben december 6. és december 10. között

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

  Folytatódik az oltási hét a JEK-ben december 6. és december 10. között
A Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központ meghosszabbítja a regisztráció nélküli oltási lehetőséget az Auróra utcában

A Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központ meghosszabbítja a regisztráció nélküli oltási lehetőséget az Auróra utcában: december 6. hétfőtől december 10. péntekig, minden nap 8 és 13 óra között három oltóponton várnak mindenkit, aki első, második vagy harmadik oltását venné fel.

Kik vehetnek részt ezen az oltási héten?

– akik korábban regiszráltak és időpontot foglaltak

– akik nem regisztráltak és nem foglaltak időpontot

– akik nem kaptak még oltást

– akik kaptak már oltást, de 2. vagy 3. oltásukat szeretnék felvenni

Hozzanak magukkal személyi igazolványt, TAJ-kártyát, lakcím-kártyát. Oltóorvosaink és a páciensek közös döntése alapján választják ki a megfelelő vakcinát! Vakcinák: Pfizer, Moderna, Janssen, Sinopharm, AstraZeneca

Kérjük a kerületi lakosokat, hogy oltakozzanak – nem csak magukat és környezetüket védik, de ezzel jogosulttá válnak önkormányzati támogatásra is. 

A december 31-ig két oltást felvevőknek (Janssen esetében egy oltás) 20 ezer forint támogatás jár, ha megfelelnek a rászorultsági feltételeknek.

Az újonnan oltakozók közül 5 fő 2022-ben 150 ezer forintot nyerhet sorsolásunkon.

Részletek: https://old.jozsefvaros.hu/hir/77173/novekszik-az-oltasi-tamogatas-keruletunkben

Vigyázzunk magunkra és egymásra!

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!