Oltási akciónapok Józsefvárosban

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

  Oltási akciónapok Józsefvárosban
2022 januárban előzetes időpontfoglalás és regisztráció nélkül kaphat oltást a kórházi oltópontokon, a Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központban és a kerületi háziorvosoknál is.

Az Országos Oltási Munkacsoport döntése alapján 2022. januárban minden csütörtökön, pénteken és szombaton oltási akciónapok lesznek a kórházi oltópontokon és a Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központban, valamint kijelölt napokon a kerületi háziorvosoknál is. Ekkor előzetes időpontfoglalás nélkül és helyszíni regisztrációval lehet menni akár az első, akár az elmaradt második vagy a megerősítő harmadik oltásra is.

Az oltási akció kizárólag a 12 év feletti lakosságra vonatkozik. Az 5-11 éves gyermekek oltása továbbra is csak időpontfoglalással lehetséges a kórházi oltópontokon vagy a házi gyermekorvosnál. A gyermek háziorvosok elérhetőségét itt találja: https://old.jozsefvaros.hu/onkormanyzat/egeszsegugy/hazi-gyerekorvosok

A Szent Kozma Egészségügyi Központban (Auróra utca 22-28.) tartott akciónapokról itt tájékozódhat: www.jek.hu vagy https://www.facebook.com/aurorarendelo

Kérjük, feltétlenül hozzák magukkal az alábbiakat: személyi igazolványt, lakcím kártyát, TB kártyát és ha van előzetes oltás, annak az oltásnak a kis papír igazolását. Itt élő külföldiek esetén útlevél vagy tartózkodási engedély szükséges!

Vakcináik: Pfizer, Moderna, Sinopharm, Janssen

A kerületi háziorvosok által tartott oltási akciónapokról az itt letölthető táblázatból tájékozódhat >>>


Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!