ONLINE Lakossági fórum Középső-Józsefváros építési szabályzatának felülvizsgálati anyagáról

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

ONLINE Lakossági fórum Középső-Józsefváros építési szabályzatának felülvizsgálati anyagáról

A Csarnok, a Magdolna, a Corvin, a Losonci és az Orczy negyedekre vonatkozó építési szabályzatának felülvizsgálatáról 2022. február 10-én tartunk lakossági fórumot.

Józsefváros Önkormányzata 2017-ben kezdte meg új Józsefvárosi Kerületi Építési Szabályzat és Szabályozási Terv elkészítését. A Képviselő-testület már elfogadta a Palotanegyedre (PALOTAKÉSZ), a Népszínház negyedre, Kerepesdülőre és a Százados negyedre (NKSZKÉSZ), valamint a Ganz negyedre és a Tisztviselőtelepre (GTKÉSZ) vonatkozó építési szabályzatokat, amelyek 2019. szeptember 22-én léptek hatályba.

Mivel a Csarnok, a Magdolna, a Corvin, a Losonci és az Orczy negyedek építési előírásainak elfogadására 2019-ben nem került sor és a jogszabályi környezet azóta többször módosult, a Józsefvárosi Önkormányzat 2021. áprilisában döntött az ezen területekre vonatkozó terv felülvizsgálatáról és a módosított dokumentumok államigazgatási és partnerségi egyeztetési eljárásának újbóli lefolytatásáról.

A településfejlesztéssel, a településrendezéssel és a településképpel összefüggő partnerségi egyeztetés szabályairól  szóló 22/2021. (VII. 22.) Ök. rendelet 4.§ (2) bekezdésének megfelelően az Önkormányzat ezúton megindítja az elkészült tervezet partnerségi véleményezési eljárását.

Véleményezze Ön is a JÓKÉSZ felülvizsgálati anyagát az ONLINE LAKOSSÁGI FÓRUMON!

Mikor? 2022. február 10. csütörtök 18-20h

Hol? Az eseményhez Zoom felületen lehet csatlakozni a következő linken:  https://us06web.zoom.us/j/89485094427 vagy a Józsefvárosi Önkormányzat Facebook oldalán is figyelemmel lehet követni (és ott is lehet kérdéseket és hozzászólásokat megfogalmazni írásban)

Küldje be véleményét az ÍRÁSBELI VÉLEMÉNYEZÉS keretében!

Az írásban tett észrevételeket és javaslatokat 2022. február 18-ig várjuk:

•    papír alapon: Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Városépítészeti Iroda (1082 Budapest, Baross u. 63-67.)

•    emailben: partnersegi@jozsefvaros.hu

Kérjük, hogy témaként ezt jelöljék meg: „A JÓKÉSZ felülvizsgálatával kapcsolatos vélemény”

A tervezet a https://old.jozsefvaros.hu/onkormanyzat/ugy/218 oldalon érhető el.

További információ:

Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Városépítészeti Iroda

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

partnersegi@jozsefvaros.hu

06-1-459-2157

Az online fórumról készült videót itt lehet megtekinteni >>>

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!