Megújult a Budapest Mikrohitel

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Megújult a Budapest Mikrohitel

Az eddigi 10 millió forintról 15 millió forintra emelkedett az egy hitelcélra maximálisan igénybe vehető összeg

Józsefvárosi székhelyű vagy telephelyű mikrovállalkozások számára is kedvező kamatozású hiteleket nyújt a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány Budapest Mikrohitel Programja.

A Józsefvárosi Mikrovállalkozások Kamattámogatási Programja keretében a józsefvárosi mikrovállalkozások igénybe vehetik a Budapest Mikrohitel Program termékeit kedvezményes kamatozás mellett.

MEGEMELT HITELÖSSZEG: az eddigi 10 millió forintról 15 millió forintra emelkedett az egy hitelcélra maximálisan igénybe vehető összeg. Egyidejűleg akár két projekt is finanszírozható!

FUTAMIDŐ: a beruházási hitel maximális futamideje 10 év.

RUGALMASAN ÖSSZEÁLLÍTHATÓ HITELCÉLOK: a korábbi 20%-ról 50%-ra emelkedett a beruházási hitelen belül forgóeszköz beszerzésre fordítható összeg!

ÚJ TERMÉK BEVEZETÉSE: bevezették a mikrovállalkozási finanszírozásban egyedülálló hosszú lejáratú, szabadfelhasználású likviditási hitelt, melynek maximális összege szintén 15 millió forint, maximális futamideje 10 év.

Valamennyi hitel saját erő nélkül, rendkívül kedvező kamatokkal, különböző kamatkedvezményekkel és kamattámogatásokkal vehető igénybe!

Finanszírozási tanácsadóik a mikrohitelek iránt érdeklődő mikrovállalkozások számára térítésmentesen nyújtanak személyre szabott tanácsadást, melynek során segítséget kapnak a legmegfelelőbb finanszírozási termék kiválasztásában és a hitelkérelem összeállításában is.

Érdeklődés, valamint hitel konzultációra időpont egyeztetés az alábbi elérhetőségen:

Nagy Mária ügyfélkapcsolati vezető, finanszírozási manager

 +36 1 268 1800, +36 30 954 0882 mikrohitel@bvk.hu nagy.maria@bvk.hu

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!