Önkormányzati civil hírlevél

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Józsefvárosi Önkormányzat civil hírlevél

Iratkozzon fel a Józsefvárosi Önkormányzat civil hírlevelére!

A Józsefvárosi Önkormányzat elkötelezett amellett, hogy fejlessze együttműködését a VIII. kerületi és budapesti civil szervezetekkel.

Civil hírlevelet hoztunk létre, amellyel célunk, hogy a feliratkozó civil szervezetek naprakész tájékoztatást kapjanak az őket érintő fontos kerületi ügyekről.

Arra kérjük a kerületi és budapesti civil szervezetek képviselőit, hogy ha szeretnék felvenni a kapcsolatot az önkormányzattal és a Közösségi Részvételi Irodával, és szeretnének feliratkozni rendszeres civil hírlevelünkre, akkor töltsék ki az ide kattintva elérhető civil kapcsolattartási űrlapot. Az űrlapon visszajelzést adhatnak számunkra arról is, hogy melyek azok a területek, ahol az Önök szervezetét érdekli az önkormányzattal való együttműködés.

Csatlakozzon a Józsefváros Összefog csoporthoz!

Szeretnénk a kerületi civil szervezetek és közösségek figyelmébe ajánlani a Közösségi Részvételi Iroda által működtetett Józsefváros Összefog Facebook csoportot. A csoport célja, hogy lehetőséget teremtsen a Józsefvárosban élő és dolgozó embereknek és közösségeknek az információ- és tapasztalatcserére, valamint a kölcsönös segítségnyújtásra és helyi közösség megerősítésére. A csoport pártpolitikamentes és kizárólag közösségi és közérdekű információk és lehetőségek megosztására szolgál.

Csatlakozzanak Önök is, és osszák meg civil szervezetük eseményeit, felhívásait az ide kattintva elérhető Jóban nyolcban csoportban.

Magánszemélyként szeretne tájékozódni a kerület aktuális híreiről?

A Józsefvárosi Önkormányzat hírlevélre itt lehet feliratkozni >>>

További információ: Közösségi Részvételi Iroda reszvetel@jozsefvaros.hu

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!