Segítsd az ukrajnai menekülteket

event_available Utolsó frissítés:

Jelentkezz hozzánk, ha szívesen segítenél a Józsefvárosba érkező menekülteknek (ügyelet, adományválogatás, fordítás, tolmácsolás)

A Józsefvárosi Önkormányzat szolidaritást vállal az Ukrajnából a háború elől menekülő emberekkel és lehetőségeihez mérten segítséget is nyújt nekik. Ebben az erőfeszítésben az önkormányzat számos intézményének munkatársa vesz részt, de a megnövekedett feladatok miatt – és mert közben az alapvető önkormányzati feladatokat sem szabad elhanyagolnunk – szükségünk van további önkéntes segítő kezekre.

Kérjük, ha szívesen segítenél a Józsefvárosban érkező, itt megszálló, átmenetileg menedéket kereső emberek támogatásában, töltsd ki ezt a jelentkezési lapot >>>

A Józsefvárosi Önkormányzat segítő tevékenységéről itt olvashat részletesen: https://old.jozsefvaros.hu/hir/77358/ukrajnai-menekultek—a-jozsefvarosi-onkormanyzat-segito-tevekenysege

Köszönjük szépen előre is a segítséget!

Józsefvárosi Önkormányzat Közösségi Részvételi Iroda

reszvetel@jozsefvaros.hu

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!