Segítsd az ukrajnai menekülteket

event_available Utolsó frissítés:

Jelentkezz hozzánk, ha szívesen segítenél a Józsefvárosba érkező menekülteknek (ügyelet, adományválogatás, fordítás, tolmácsolás)

A Józsefvárosi Önkormányzat szolidaritást vállal az Ukrajnából a háború elől menekülő emberekkel és lehetőségeihez mérten segítséget is nyújt nekik. Ebben az erőfeszítésben az önkormányzat számos intézményének munkatársa vesz részt, de a megnövekedett feladatok miatt - és mert közben az alapvető önkormányzati feladatokat sem szabad elhanyagolnunk - szükségünk van további önkéntes segítő kezekre.

Kérjük, ha szívesen segítenél a Józsefvárosban érkező, itt megszálló, átmenetileg menedéket kereső emberek támogatásában, töltsd ki ezt a jelentkezési lapot >>>

A Józsefvárosi Önkormányzat segítő tevékenységéről itt olvashat részletesen: https://old.jozsefvaros.hu/hir/77358/ukrajnai-menekultek---a-jozsefvarosi-onkormanyzat-segito-tevekenysege

Köszönjük szépen előre is a segítséget!

Józsefvárosi Önkormányzat Közösségi Részvételi Iroda

reszvetel@jozsefvaros.hu

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!