2022-ben is ingyenes strand Káptalanfüreden

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

2022-ben is ingyenes strand Káptalanfüreden

A 8. kerület strandja a vasút Káptalanfüred megállójától 3 perc sétára található a Sirály utcában. A strand minden nap 9-19 óra között tart nyitva.

A Józsefvárosi Önkormányzat káptalanfüredi gyermeküdülőjéhez tartozó strand várja a józsefvárosiakat.  A strandot minden 8. kerületi állandó és ideiglenes lakcímmel rendelkező ingyen igénybe veheti. Továbbá, aki rendelkezik állandó vagy ideiglenes lakcímmel, plusz 1 főt bevihet magával ingyenesen a strandra.

Hatalmas, gyönyörű ligetes part, tisztaság, gondozott pázsit, jókora stég, grillezésre, bográcsozásra alkalmas közösségi tér, gyermekjátszóterek homokozóval, strandröplabda pályával, hintákkal és drótkötél csúszó pályával. Minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy családok, baráti társaságok jól érezzék magukat a Balaton mellett.

Hol található és hogyan közelíthető meg a strand?

A 8. kerület strandja a vasút Káptalanfüred megállójától, mindössze 3 perc sétára található a Sirály utcában. A strand előtt gépkocsival ingyenes a parkolás.

Mikor van nyitva?

A strand minden nap 9.00-19.00 óra között tart nyitva.

Van-e büfé, bolt a strandon?

A strandon büfé, bolt nem üzemel.

Van-e lehetőség megszállni, sátorozni?

Sátorozásra sajnos nincs lehetőség. Szálláshely nem áll rendelkezésre.

További információ, felvilágosítás: udultetes@jkn.hu

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!