Ajánlja fel adója 1%-át józsefvárosi civil szervezeteknek!

event_available Utolsó frissítés:

A személyi jövedelemadó bevallásának határideje 2022. május 20.

Idén május 20. a személyi jövedelemadó bevallásának határideje. Mint mindig, most is lehetőség van adónk 1%-ának felajánlására. Ahogyan tavaly, úgy idén is különösen fontos, hogy összefogjunk a bajban. Kérjük, ha teheti, ajánlja fel adója 1%-át józsefvárosi civil szervezetnek, ezzel is segítve a kerületi közösségek megmaradását és megerősödését.

Itt találja azokat a regisztráltan józsefvárosi székhelyű civil szervezetek, akik fogadnak 1%-os felajánlást: bit.ly/civil1jozsefvaros

Ezen túl, bármelyik civil szervezetet is választja, amely Józsefvárosért vagy Józsefvárosban dolgozik – függetlenül annak székhelyétől – köszönjük, hogy tesz a józsefvárosi civil szervezetekért! Itt találja az összes olyan civil szervezetet, amely  tud 1%-os felajánlást fogadni!

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!