Egy lépéssel közelebb az Orczy úti zebrához

event_available Utolsó frissítés:

A Józsefvárosi Önkormányzat a 2022. május 26-i képviselő-testületi ülésen elfogadta az Önkormányzat zárszámadását; ennek keretében a 2021. évi szabad (felosztható) maradvány terhére döntött olyan fejlesztési feladatokról, amelyek ebből a maradványból valósulhatnak meg.

A döntés értelmében 80 millió forintot biztosít az Önkormányzat saját forrásból az Orczy úti zebra megépítéséhez, amely hosszú évek óta határozott igénye a környéken élőknek.

Ez a döntés elhárítja azokat a finanszírozási akadályokat a gyalogosátkelő építése elől, amelyek eddig nehézséget jelentettek a probléma kezelésében.

Az előttünk álló következő feladat az együttműködő partnerek közötti megállapodás adminisztratív megoldása.

Ezt követően indulhat meg az Orczy úti zebra megépítés kivitelezésének folyamata, amely minden szándékunk szerint minél előbb megvalósul.

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!