Nem vagyunk idegenek! Önkéntes lehetőség az Alföldi átmeneti szálláson

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Nem vagyunk idegenek! Önkéntes lehetőség az Alföldi átmeneti szálláson

A Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI) és a Józsefvárosi Önkormányzat együttműködésében önkéntes lehetőséget ajánlunk azoknak, akik szívesen segítenének szabadidejükben az Alföldi átmeneti szálláson élő emberek hétköznapi életminőségének javításában.

Az önkéntesek havonta néhány alkalommal sétálni, fagyizni, beszélgetni kísérik a szállás lakóinak egy kis csoportját a következő néhány hónapban. Lehetséges helyszínek: Margitsziget, Gellérthegy, Állatkert. A séták költségeit (pl. utazás, bevásárlás) a BMSZKI állja.

Az együttműködés célja a szolidaritás kultúrájának fejlesztése, a fedél nélkül és lakásban élő emberek közelebb hozása egymáshoz. Célunk egyrészt lehetőséget adni a lakásban élő józsefvárosiaknak, hogy személyes kapcsolatba kerüljenek a kerületben átmeneti szálláson élő emberekkel. Másrészt célunk minőségi időtöltési lehetőséget biztosítani napközben a kerületben élő hajléktalan embereknek.

Ha szeretne a programhoz önkéntesként csatlakozni, kérjük, töltse ki jelentkezési és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot: https://bit.ly/alfoldi_onkentes

Köszönjük!

Az önkéntesekkel szerződést fogunk kötni, amelynek részleteiről a személyes kapcsolatfelvételkor tájékoztatjuk.

További információ: Józsefvárosi Önkormányzat Közösségi Részvételi Iroda, reszvetel@jozsefvaros.hu

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!