Nem vagyunk idegenek! Önkéntes lehetőség az Alföldi átmeneti szálláson

event_available Utolsó frissítés:

A Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI) és a Józsefvárosi Önkormányzat együttműködésében önkéntes lehetőséget ajánlunk azoknak, akik szívesen segítenének szabadidejükben az Alföldi átmeneti szálláson élő emberek hétköznapi életminőségének javításában.

Az önkéntesek havonta néhány alkalommal sétálni, fagyizni, beszélgetni kísérik a szállás lakóinak egy kis csoportját a következő néhány hónapban. Lehetséges helyszínek: Margitsziget, Gellérthegy, Állatkert. A séták költségeit (pl. utazás, bevásárlás) a BMSZKI állja.

Az együttműködés célja a szolidaritás kultúrájának fejlesztése, a fedél nélkül és lakásban élő emberek közelebb hozása egymáshoz. Célunk egyrészt lehetőséget adni a lakásban élő józsefvárosiaknak, hogy személyes kapcsolatba kerüljenek a kerületben átmeneti szálláson élő emberekkel. Másrészt célunk minőségi időtöltési lehetőséget biztosítani napközben a kerületben élő hajléktalan embereknek.

Ha szeretne a programhoz önkéntesként csatlakozni, kérjük, töltse ki jelentkezési lapunkat 2022. szeptember 1-ig és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot: https://bit.ly/alfoldi_onkentes

Köszönjük!

Az önkéntesekkel szerződést fogunk kötni, amelynek részleteiről a személyes kapcsolatfelvételkor tájékoztatjuk.

További információ: Józsefvárosi Önkormányzat Közösségi Részvételi Iroda, reszvetel@jozsefvaros.hu

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!