Ingyenes és kedvezményes színházjegyek józsefvárosi gyerekeknek és 65 éven felülieknek

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Ingyenes és kedvezményes színházjegyek józsefvárosi gyerekeknek és 65 éven felülieknek

A Józsefvárosi Önkormányzat támogatásának köszönhetően a Belső-Pesti Tankerülettel és a Józsefvárosi Óvodákkal közös szervezésben 2022. szeptemberétől több száz gyermek -józsefvárosi felső tagozatos általános iskolások, valamint óvodások- ingyenesen nézheti meg a Kincskereső kisködmön és a Hamupipőke című előadásokat a Turay Ida Színházban.

Év végéig a kerületi idősotthonokban öt alkalommal ingyenesen láthatnak zenés műsort az érdeklődők.

Továbbá ez év végéig a kerületi 65 év felettieknek a Turay Ida Színház jegyeinek árából 1000 forintot átvállal az önkormányzat.

A 65 év felüliek a színházjegy vásárlásakor bemutatott, józsefvárosi címre szóló lakcímkártyájukkal (állandó kerületi lakcímmel) tudják igénybe venni a kedvezményt

A járványügyi helyzet következtében a színházzal a korábbi szerződésünkben foglalt feladatellátás ellehetetlenült, ezért a szerződést nem hosszabbítottuk meg.

Figyelembe véve a szépkorúak és az oktatási-nevelési intézmények részéről érkező igényeket, önkormányzatunk célja, hogy a kiesett szolgáltatások egy részét 2022. szeptemberétől biztosítani tudja, ezért ebből a célból kulturális programokra pénzügyi keretet különített el a költségvetésében.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!