Ingyenes és kedvezményes színházjegyek józsefvárosi gyerekeknek és 65 éven felülieknek

event_available Utolsó frissítés:

A Józsefvárosi Önkormányzat támogatásának köszönhetően a Belső-Pesti Tankerülettel és a Józsefvárosi Óvodákkal közös szervezésben 2022. szeptemberétől több száz gyermek -józsefvárosi felső tagozatos általános iskolások, valamint óvodások- ingyenesen nézheti meg a Kincskereső kisködmön és a Hamupipőke című előadásokat a Turay Ida Színházban.

Év végéig a kerületi idősotthonokban öt alkalommal ingyenesen láthatnak zenés műsort az érdeklődők.

Továbbá ez év végéig a kerületi 65 év felettieknek a Turay Ida Színház jegyeinek árából 1000 forintot átvállal az önkormányzat.

A 65 év felüliek a színházjegy vásárlásakor bemutatott, józsefvárosi címre szóló lakcímkártyájukkal (állandó kerületi lakcímmel) tudják igénybe venni a kedvezményt

A járványügyi helyzet következtében a színházzal a korábbi szerződésünkben foglalt feladatellátás ellehetetlenült, ezért a szerződést nem hosszabbítottuk meg.

Figyelembe véve a szépkorúak és az oktatási-nevelési intézmények részéről érkező igényeket, önkormányzatunk célja, hogy a kiesett szolgáltatások egy részét 2022. szeptemberétől biztosítani tudja, ezért ebből a célból kulturális programokra pénzügyi keretet különített el a költségvetésében.

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!