Új kutyaürülék zacskó átvevő pont Józsefvárosban

event_available Utolsó frissítés:

  1. szeptember 1-től, már a II. János Pál pápa téren is kérhetik az ingyenes zacskót a józsefvárosi kutyatartók.

Ahogy azt már a lakosok megszokhatták, Józsefváros Önkormányzata minden kerületi kutyatulajdonos részére ingyenesen biztosít havonta 100 darab kutyapiszok gyűjtő zacskót, amit az alábbi helyszínen vehetnek át:

Kálvária téri Infópont (barna faház)

II. János Pál pápa téri nyilvános illemhely

Hétfőtől – vasárnapig: 07.00-09.00

12.00-14.00 és

17.00-19.00 óra között.

Ezen kívül – amennyiben véletlenül elfelejtett magával vinni kutyapiszok gyűjtő zacskót a gazdi – kérhetnek azoktól a kerületőröktől is, akik olyan téren teljesítenek szolgálatot, ahol van kutyafuttató (a kutyafuttatókon is ki van helyezve kutyapiszok gyűjtő zacskó)!

A kerületben az alábbi helyeken – kutyafuttatókban – is elérhetőek az ürülék összeszedésére alkalmas zacskók, illetve kérhetők a kerületőröktől:

Golgota tér, Kálvária tér, Teleki tér, Horváth Mihály tér

Kérjük, éljenek a lehetőséggel és segítsenek, hogy Józsefváros utcái tiszták legyenek – mindannyiukon múlik, milyen kerületb4en élünk!

Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt.

Városüzemeltetési Igazgatóság

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!