Újra lehet jelentkezni ingyenes kutyás képzésre a józsefvárosi futtatókban! 

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Újra lehet jelentkezni ingyenes kutyás képzésre a józsefvárosi futtatókban! 

A Józsefvárosi Önkormányzat támogatásával a ZöldEb Kutyás Érdekvédelmi Egyesület 2022 őszén az összes kerületi kutyafuttatóba szervez 2-4 alkalmas ingyenes kutyás tréninget. 

A képzések az elmúlt évek kerületi kutyás tapasztalataira építve elsősorban a közösségi együttélésre a futtatóban és közterületen, biztonságos közlekedésre, engedelmességi ismeretekre, a problémás (agresszív, bizonytalan) kutyák kezelésére fókuszál majd.

A ZöldEb Egyesület nagy hangsúlyt fektet a helyi, akár futtatónyi kutyás közösségek építésére, akik egymást támogatva tudják előre vinni a helyes városi kutyázás elveit. 2017 óta szerveznek különböző előadásokat és tanfolyamokat, melyek segítik a tudatos kutyázás elterjedését. 2021 decembere óta a VIII. kerületi önkormányzattal kötött szakmai együttműködési megállapodás is segíti a kerület kutyabarát fejlesztési törekvéseit.

Józsefváros sajátosságaival 2021-ben a Magdolna-Orczy negyedben végzett közösségépítő tevékenységük alatt ismerkedtek meg, melynek része volt a “tréner a futtatóban” program is, amely több problémás kutya-gazda páros bevonásával zajlott a Kálvária téren. Ennek a programnak a folytatását vállalták, eljuttatva azt a kerület összes kutyafuttatójába.

A képzések a futtató méretétől függően 2, vagy 4 alkalmas elméleti és gyakorlati elemekből állnak majd, melyet a jelentkezők igényei alapján állítanak össze a ZöldEb szakemberei. Problémás kutya-gazda párosok részvétele esetén szeretnének további lehetőséget biztosítani specifikus foglalkozásokra is.

A képzés futtatónként 8 kutya-gazdi páros jelentkezésével indul a jelentkezőkkel egyeztetett időpontokban.

Jelentkezni az űrlap kitöltésével lehet folyamatosan, az utolsó helyek feltöltéséig.

Iratkozz fel a Józsefvárosi Önkormányzat kutyás hírlevelére! >>>

Igényelj 100 db kutyaürülékgyűjtő zacskót havonta ingyenesen! >>>

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!