Újra lehet jelentkezni ingyenes kutyás képzésre a józsefvárosi futtatókban! 

event_available Utolsó frissítés:

A Józsefvárosi Önkormányzat támogatásával a ZöldEb Kutyás Érdekvédelmi Egyesület 2022 őszén az összes kerületi kutyafuttatóba szervez 2-4 alkalmas ingyenes kutyás tréninget. 

A képzések az elmúlt évek kerületi kutyás tapasztalataira építve elsősorban a közösségi együttélésre a futtatóban és közterületen, biztonságos közlekedésre, engedelmességi ismeretekre, a problémás (agresszív, bizonytalan) kutyák kezelésére fókuszál majd.

A ZöldEb Egyesület nagy hangsúlyt fektet a helyi, akár futtatónyi kutyás közösségek építésére, akik egymást támogatva tudják előre vinni a helyes városi kutyázás elveit. 2017 óta szerveznek különböző előadásokat és tanfolyamokat, melyek segítik a tudatos kutyázás elterjedését. 2021 decembere óta a VIII. kerületi önkormányzattal kötött szakmai együttműködési megállapodás is segíti a kerület kutyabarát fejlesztési törekvéseit.

Józsefváros sajátosságaival 2021-ben a Magdolna-Orczy negyedben végzett közösségépítő tevékenységük alatt ismerkedtek meg, melynek része volt a "tréner a futtatóban" program is, amely több problémás kutya-gazda páros bevonásával zajlott a Kálvária téren. Ennek a programnak a folytatását vállalták, eljuttatva azt a kerület összes kutyafuttatójába.

A képzések a futtató méretétől függően 2, vagy 4 alkalmas elméleti és gyakorlati elemekből állnak majd, melyet a jelentkezők igényei alapján állítanak össze a ZöldEb szakemberei. Problémás kutya-gazda párosok részvétele esetén szeretnének további lehetőséget biztosítani specifikus foglalkozásokra is.

A képzés futtatónként 8 kutya-gazdi páros jelentkezésével indul a jelentkezőkkel egyeztetett időpontokban.

Jelentkezni az űrlap kitöltésével lehet folyamatosan, az utolsó helyek feltöltéséig.

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!