Átadtuk a meseíró verseny díjait

event_available Utolsó frissítés:

Szeptember 30-án, Benedek Elek születésnapján átadtuk a Meseíró versenyünk díjait.

A díjak átadása előtt a józsefvárosi gyerekeknek (és felnőtteknek is) megnyitott a Könyvmegálló a Koltói Anna téri FiDóban, amihez a könyveket és a könyvespolcokat is kerületiek adományaiból hozhattuk létre- ezt ezúton is köszönjük a felajánlóknak!

A meseíró versenyt négy korcsoportban hirdettük meg, tematikai és területi megkötés nélkül, így aztán az Magyarország és Budapest sok részéből érkeztek a pályaművek.

A díjátadón a zsűritag Darvasi László, író méltatta a meséket, illetve Pikó András polgámesterrel és dr. Domján Dorottya gyerekügyi referenssel együtt a díjakat is átadta.

A mesék különböző helyeken és formákban láthatóak lesznek Józsefvárosban: van amelyik Infopontra kerül, van amelyikből meseséta készül, van amelyik a Józsefváros Újságban fog megjelenni.

Ezúton is gratulálunk a díjazottaknak és köszönjük minden pályázónak a részvételt!

 

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!