Önkéntes angol fordítókat és lektorokat keres a Józsefvárosi Önkormányzat!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Önkéntes angol fordítókat és lektorokat keres a Józsefvárosi Önkormányzat!

A Józsefvárosi Önkormányzat önkénteseket keres, akik magyar nyelvű szövegek angolra történő fordításában vagy az elkészült fordítások lektorálásában tudnak segíteni.

Mivel Budapest egyik legsokszínűbb kerületében élünk, nagyon fontos, hogy azok számára is elérhetőek legyenek az önkormányzat információi, akiknek nem magyar az anyanyelve. Ezért olyan önkénteseket keresünk, akik szívesen vesznek részt a kerületi nem magyar anyanyelvű lakóinak segítésében.

A fordítók és lektorok a Józsefvárosi Önkormányzat honlapjának angol nyelvű tartalmának előállításában vesznek részt: https://jozsefvaros.hu/english/

Különösen nagy szeretettel várunk angol anyanyelvi vagy tapasztalt szakembereket lektornak, illetve utolsó éves fordítószakos hallgatókat fordítónak, akik számára az együttműködés jó gyakorlati és referencia lehetőség lehet, és hasznos visszajelzéseket kaphatnak munkájukról.

Minden önkéntessel közérdekű önkéntességről szóló szerződést kötünk.

Jelentkezni ezen az űrlapon lehet: https://forms.gle/1yUG6DWiB5efvVEi8

A Közösségi Részvételi Irodáról itt lehet részletesebben olvasni: https://jozsefvaros.hu/reszvetel/ vagy https://www.facebook.com/reszveteliiroda

További információ: reszvetel@jozsefvaros.hu

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!