Mostantól elérhető az alapjaiban megújult Józsefváros alkalmazás!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Mostantól elérhető az alapjaiban megújult Józsefváros alkalmazás!

Az elmúlt hónapokban az Interticket Kft. sokat dolgozott azon, hogy teljeskörűen megújítsák, megszépítsék az eddig is népszerű Józsefváros Smart City alkalmazást. A mai naptól az alkalmazás mindkét platformon (Android és IOS) nemcsak külsejében újult meg, de funkcióiban is jóval többet tud, mint korábban. A közeljövőben még több újdonság fog érkezni, amelyek reményeink szerint tovább növelhetik a felhasználók elégedettségét.

Mit kell tennie, ha Ön már korábban letöltötte az appot?

Nem kell újra regisztrálnia, de fontos, hogy 1) először frissíteni kell az appot az AppStore-on vagy a GooglePlayen keresztül, majd 2) az alkalmazásból egyszer ki kell lépni majd újra belépni (így minden hiba megelőzhető, ami a váltással járhat). Ha esetleg nem tud belépni, kérjen az “elfelejtett jelszó” funkcióval új jelszót, aminek a megadása után már újra be fog tudni lépni az alkalmazásba.

Mit kell tennie, ha újonnan szeretné letölteni az appot?

Az AppStore-ban és a GooglePlayen keresse a Józsefváros Smart City alkalmazást, töltse le, regisztráljon és már használhatja is!

Milyen újdonságok vannak a Józsefváros applikáción a fejlesztés után?

1) Teljesen megújult az alkalmazásban történő navigáció.

A korábbi bal felül található hamburger ikont felváltotta egy 5 témakörre épülő főmenü, amelyekbe belépve a felső sorban lehet az egyes almenüket, funkciókat kiválasztani.

2) A regisztráció során és azt követően is lehetőség van “Érdeklődési körök”-et megjelölni. Ezzel a funkcióval lehetővé válik, hogy Ön célzottan kapjon híreket a Józsefvárosi Önkormányzattól azokban a témákban, amik Önt érdeklik. Természetesen ezt bármikor át lehet állítani.

3) Testreszabhatóvá vált a kezdőképernyő, így Ön beállíthatja, hogy azon mely témakörök jelenjenek meg. Ha Önt például az Események vagy a Hírek nem érdeklik, akkor ezeket ki tudja kapcsolni, vagy akár át tudja rendezni. Szintén elérhetővé vált néhány fontosabb funkció gyors gombok segítségével, így az ezekre történő navigálás sokkal gyorsabb lehet (pl. wifi kód, parkolás indítás, jegyvásárlás).

4) Megújult a Tárca, így könnyebben találja meg benne a Józsefváros Kártyát.

5) Komoly újdonság, hogy az alkalmazásban elérhetők a Mobil parkolás és Mobil közlekedési jegy vásárlás funkciók is, vagyis most már akár a Józsefváros appal is indíthat mobilparkolást bárhol az országban (jellemzően olcsóbban, mint a piaci ár) vagy akár közlekedési jegyet is vásárolhat. Ezeket hamarosan követi majd az Autópályamatrica vásárlás is. A fizetésnél az Androidos telefonnal rendelkezők részére a Simple-ös bankkártyás fizetés mellett elérhető a GooglePay is, és hamarosan az iPhone-os telefonokon is bevezetésre kerül az ApplePay.

Továbbra is elérhetőek az alkalmazás megszokott funkciói!

1) Tegyen bejelentést bármely közterületi problémáról és rövid időn belül intézkedünk a megoldásról!

Szennyezett közterületet tapasztal? Roncsautót talált? El van törve egy játszótéri pad? Ki van lyukadva egy kutyafuttató kerítése? Tegyen bejelentést a Józsefváros applikáción! A bejelentőfelületet a KÖZÖSSÉG menüpont alatt találja.

2) Igényeljen Józsefváros Kártyát online!

Az applikáció segítségével könnyen és gyorsan igényelhet Józsefváros Kártyát, amivel több, mint 50 kerületi szolgáltatónál és üzletben kaphat kedvezményt.

3) Böngésszen az önkormányzat szolgáltatásai között!

Nyilvános vécét keres? Nem tudja, hol van a legközelebbi fogászat? Az önkormányzat családsegítőjét keresi? Szeretné tudni, hol fogadják el a Józsefváros Kártyát? Keressen az app szolgáltatásai között!

Ha kérdése van a Józsefváros applikációval kapcsolatban, akkor keresse bizalommal a Közösségi Részvételi Irodát a reszvetel@jozsefvaros.hu címen.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!