Józsefvárosi Környezetvédelmi Program Környezeti Kérdőíve

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Józsefvárosi Környezetvédelmi Program Környezeti Kérdőíve

Tisztelt Józsefvárosi Lakosok!

Budapest Főváros VIII. kerület, Józsefvárosi Önkormányzat környezetvédelmi állapotáról Települési Környezetvédelmi Program készül 2023-ban. Ennek elkészítéséhez kérjük a segítségüket egy lakossági kérdőív formájában. Kérjük, hogy az online kérdőívet a helyi, életvitelszerűen itt lakók töltsék ki!

A kiértékelést követően válaszaikat megjelenítjük a Települési Környezetvédelmi Programban.

A kerület önkormányzatának környezetvédelmi feladata egyrészt, hogy segítse illetékességi területén az országos környezetvédelmi feladatok teljesítését, másrészt, hogy saját eszközeivel gondoskodjon a helyi környezet megóvásáról, minőség- romlásának megakadályozásáról, a kerület sajátos jellegének megőrzéséről, helyreállításáról, a jelentőséggel bíró helyi természeti és kulturális értékek védelméről. Fontos, hogy a környezetvédelmi program járuljon hozzá a települési életminőséget meghatározó környezeti elemeket és a természeti értékeket veszélyeztető környezeti problémák megoldásához, valamint a kerület fejlődését alapvetően meghatározó fejlesztések tekintetében érvényesítse az életminőséget alapvetően meghatározó környezetvédelmi szempontokat.

Válaszaikat előre is köszönjük!

A kérdőív 2023. április 29-ig volt elérhető, már nem lehet kitölteni.

További információ: https://jozsefvaros.hu/otthon/polgarmesteri-hivatal/szervezeti-egysegek/varosuzemeltetesi-es-zoldprogram-iroda/

Józsefvárosi Önkormányzat

Pannon Natura Kft., a Program készítője

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!