Kedvezményes jegyek a Turay Ida Színházba 65 év felettieknek és gyerekeknek

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Kedvezményes jegyek a Turay Ida Színházba 65 év felettieknek és gyerekeknek

A józsefvárosi képviselő-testület márciusi ülésén tárgyalja azt a közszolgáltatási szerződés-tervezetet, amelyet a Józsefvárosi Önkormányzat és a Turay Ida Színház tervez megkötni a következő három évre.

Az intézmény fontos kulturális érték a kerület életében, ezért fontosnak tartjuk a kapcsolatunk bővítését.

A megállapodás részeként a Turay Ida Színház nyilvános előadásaira látogató, a Józsefvárosban állandó lakóhellyel rendelkező 65 év feletti lakosok 1.000 Ft-os díjkedvezményben részesülnek.

A kedvezmény lakcímkártya és személyi igazolvány felmutatása ellenében érvényesíthető a színházjegy vásárlásakor.

A megállapodás ezen felül biztosítja kerületi óvodáscsoportok számára A Dzsungel könyve előadás ingyenes megtekintését egy alkalommal; felső tagozatos általános iskolás csoportok számára az Indul a bakterház előadás ingyenes megtekintését egy alkalommal, végül egy kifejezetten 65 éven felülieknek szóló zártkörű előadást: A medve még mindig nem játék megtekintését. 

Amennyiben a Képviselő-testület a szerződés megkötése mellett dönt, a fenti programok megvalósítását 4.500.000 Ft összeggel támogatja majd az Önkormányzat.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!