Indul az építkezés a Tömő utcában!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Indul az építkezés a Tömő utcában!

A 2023. május 8-i héttől lezárjuk a Leonardo da Vinci utca és Szigony utca közötti szakaszt a Tömő utcában, és ezzel kezdetét veszi a felújítás.

Ha nem szeretne lemaradni a kivitelezés pontos indulásáról, iratkozzon fel a RÉV8 hírlevelére a rev8.hu/hirlevel oldalon.

A hírlevélben rendszeresen hírt adunk majd a kivitelezés aktuális állásáról, és arról, hogy a lezárások hogyan alakulnak majd a két utcában.

Az építkezés várhatóan 3 hónapig tart. Az utca felújítása alatt a Bókay és Tömő utca kereszteződését lezárjuk.

A Leonardo da Vinci és a Tömő utca kereszteződését csak rövid időre zárjuk le, és erről előre tájékoztatjuk a lakókat. Természetesen mindenhol biztosítjuk majd a gyalogos forgalmat.

A lezárásokat forgalmi táblák is jelzik majd, kérjük, figyeljék ezeket!

Az érintett teremgarázsokban parkoló gépjármű tulajdonosokat az őket érintő változásokról külön levélben tájékoztatjuk a közös képviselőkön, illetve az irodaház üzemeltetőjén keresztül.

A lezárások alatt gépjárművel és biciklivel behajtani a munkaterületre nem szabad, valamint parkolásra sincs lehetőség, ezért kérjük, hogy autóikkal álljanak el a lezárt szakaszokról.

Az építkezés várhatóan 2023. júliusában fejeződik majd be.

Ha szeretné folyamatosan követni a felújítás híreit, kérjük, iratkozzon fel a hírlevelünkre:  http://rev8.hu/hirlevel/. Ha pedig kíváncsi az utca felújításának terveire és látványterveire, látogasson el a http://rev8.hu/prater-tomo/ oldalra.

Ha bármi kérdése van az építkezéssel kapcsolatban, írjon az info@rev8.hu email címre, vagy hívja a  +36203326163 telefonszámot munkanapokon 9-16 óra között.

Előre is köszönjük a türelmüket és a közreműködésüket!

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!