Forgalmi változások a Tömő utcában

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Forgalmi változások a Tömő utcában

2023. június 1-jén a kivitelező lezárja a Leonardo da Vinci és a Tömő utca kereszteződését, illetve az utca egy szakaszán elindul az új közvilágítás kiépítése.

A kereszteződés várhatóan 3 hétig lesz lezárva.

Ez azt jelenti, hogy a Tömő utca zsákutca lesz a Nagy Templom utca felől, illetve a Leonardo da Vinci utca a Práter utca felől.

Természetesen, gyalogosan a kereszteződés átjárható marad.

Ezzel párhuzamosan elindul a Tömő utca Nagy Templom és Leonardo da Vinci utca közötti szakaszán az új közvilágítás kiépítése, ezért ezen a szakaszon ideiglenesen megszűnik a parkolási lehetőség.

Kérjük, hogy amennyiben gépjárművével az említett szakaszon parkol akkor legkésőbb 2023. június 1-jén reggel 8:00 óráig hagyja el az utcát!

Ha bármi kérdése van a felújítással kapcsolatban, írjon az info@rev8.hu email címre, vagy hívja a +36203326163 telefonszámot, munkanapokon 9-16 óra között. 

Ha szeretne rendszeresen értesülni a Práter és Tömő utcákban zajló kivitelezésről, iratkozzon fel a RÉV8 hírlevelére a rev8.hu/hirlevel oldalon. 

Együttműködésüket és türelmüket előre is köszönjük!

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!