Segíts önkéntesként a II. János Pál pápa tér fejlesztéséről szóló társadalmi egyeztetésben!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Segíts önkéntesként a II. János Pál pápa tér fejlesztéséről szóló társadalmi egyeztetésben!

A II. János Pál pápa téren található park Józsefváros egyik legizgalmasabb, legszabadabb és leginkább sokszínű zöld területe. Nagyon sokan nagyon sokféle célból használják – sportolásra, pihenésre, játékra, kutyasétáltatásra vagy akár szórakozásra. A Józsefvárosi Önkormányzat szeretné a parkot fokozatosan megújítani annak tulajdonosával, a Fővárosi Önkormányzattal együttműködésben. A felújítást társadalmi egyeztetés előzi meg, amelynek célja, hogy felmérje a tér jelenlegi használóinak tapasztalatait és igényeit. A társadalmi egyeztetés több elemből áll: kérdőíves felmérés, lakossági fórum és közösségi események.

Részletes információk: https://jozsefvaros.hu/otthon/hirdetotabla/hirek/2023/05/mondja-el-velemenyet-a-ii-janos-pal-papa-ter-fejleszteserol/

Szeretnénk, ha minél több környékbeli lakó elmondaná a véleményét – ehhez keresünk segítőket!

Ha szívesen segítenél a kérdőívezésben, plakátozásban, szórólapozásban és lakossági fórum szervezésében, jelentkezz önkéntesnek!

A konzultáció 2023. május 5. és június 5. között zajlik, a jelentkezéseket folyamatosan várjuk június 1-ig ezen a linken >>>

Köszönjük szépen!

Közösségi Részvételi Iroda

reszvetel@jozsefvaros.hu

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!