Legyen Ön a Józsefvárosi Lakásügynökség első ügyfele!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Legyen Ön a Józsefvárosi Lakásügynökség első ügyfele!

Itt lakik Józsefvárosban vagy itt dolgozik, és szeretne új lakásba költözni?

Van egy üresen álló lakása Józsefvárosban, amit szeretne kiadni? Ha ezek a kérdések foglalkoztatják mostanában, keresse fel a Józsefvárosi Lakásügynökség honlapját itt: https://lakasugynokseg.jozsefvaros.hu/

Ki bérelhet lakást a lakásügynökségtől, és hogyan?

Azok bérelhetnek lakást, akik Józsefvárosban laknak, vagy itt dolgoznak. A bérlők kiválasztása névjegyzék alapján történik. A névjegyzékre kerülő lakásigénylők egy egységes, rászorultságot mérő szempontrendszer alapján pontszámot kapnak, amely meghatározza a lakáshoz jutás sorrendjét. A névjegyzékre való jelentkezés során a lakásigénylők dönthetnek, hogy beköltözhető állapotú magántulajdonú lakásba szeretnének költözni 3 éves határozott idejű szerződéssel, vagy pedig részlegesen felújítandó önkormányzati tulajdonú lakásba, 10 éves szerződéssel. A lakásügynökség biztonságos, kiszámítható lakhatási feltételeket biztosít, garantálja a lakcímre való bejelentkezés lehetőségét. A névjegyzékre a ​​https://lakasugynokseg.jozsefvaros.hu/berloknek/ oldalon keresztül lehet jelentkezni.

Miért jó ha valaki a lakásügynökségen keresztül adja ki a lakását?

A lakástulajdonosok számára a részvétel azért előnyös, mert az Önkormányzat legalább hároméves, határozott idejű szerződést köt és a szerződés időtartamára garantálja a szerződésben megállapított lakbér, valamint a lakáshoz kapcsolódó egyéb díjak (rezsi, közös költség) fizetését, a lakásügynökségi szervezet pedig kezeli a bérlőkkel felmerülő konfliktusokat és biztosítja, hogy a szerződés lejártával megfelelő állapotban kerüljön vissza a lakás a tulajdonoshoz.

Van egy üres lakása? Keresse a lakásügynökséget még ma!

Kérdése van?

A honlap bérlőknek szóló aloldala részletesen bemutatja, hogy zajlik a jelentkezés a névjegyzékre, illetve milyen dokumentumokat kell beszereznie a jelentkezőnek. Ugyanígy a lakástulajdonosoknak is készült egy aloldal, ahol leírást találnak arról, hogy milyen feltételek mellett lehet felajánlani a lakásügynökség számára a lakásukat. Ha pedig valamire mégsem talál választ, írjon a lakasugynokseg@rev8.hu címre.

Személyesen szeretne valakivel konzultálni?

Erre is van lehetőség hétfőn 16-18 óra között és szerdán 9-12 óra között a H13-ban a Horánszky utca 13. szám alatt. Azt javasoljuk, hogy mielőtt felkeresi az irodát, tájékozódjon a honlapon, hogy ezzel is gyorsítsuk az ügyfélfogadást. Előzetesen érdemes időpontot foglalni a telefonszámon.

https://lakasugynokseg.jozsefvaros.hu/

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!