Ön is jelölhet egészségügyi dolgozót a „Józsefváros Egészségügyéért” kitüntetésre!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Ön is jelölhet egészségügyi dolgozót a „Józsefváros Egészségügyéért” kitüntetésre!

„Józsefváros Egészségügyéért” kitüntetés adományozható annak a magánszemélynek és szakmai közösségnek, aki Józsefvárosban egészségügyi szakterületen kiemelkedő szakmai munkát végzett. A kitüntető díj adományozását a kerületben működő egészségügyi intézmények vezetői, továbbá a háziorvosok és munkatársaik esetében bármely józsefvárosi lakos kezdeményezheti.

Az egészségügyi dolgozók ünnepe a Semmelweis Nap, melyen Semmelweis Ignácra, a magyar orvostudomány legnagyobb nemzetközi tekintélyű orvosának munkásságára, születésének évfordulójára emlékezünk, kifejezve ezzel a társadalom megbecsülését az egészségügyi dolgozók által teremtett értékek iránt. Józsefvárosban 2023-ban is megrendezzük a Semmelweis Napot, melyen átadjuk a „Józsefváros Egészségügyéért” kitüntetéseket.

Az ajánlásoknak tartalmazni kell a javasolt személy nevét, beosztását, a rendelő címét, továbbá a javaslattevő személy elérhetőségét.

Saját maga vagy közeli hozzátartozója részére kitüntetés adományozása nem indítványozható.

A kezdeményezéseket a reszvetel@jozsefvaros.hu email-címre lehet eljuttatni 2023. június 22-én éjfélig.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!