Józsefvárosban is károkat okozott a péntek éjszakai vihar

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Józsefvárosban is károkat okozott a péntek éjszakai vihar

Az Auróra utcai trafóház beázása miatt hajnalban a környéken néhány ház áram nélkül maradt, sok a kidőlt fa, és több házban pincék áztak be a kerületben, sok helyen nem működnek a közlekedési lámpák. Kérjük, hogy emiatt óvatosan közlekedjenek!

Rendészeink járják a kerületet, a kárfelmérések miatt kapcsolatban vannak a Katasztrófavédelem munkatársaival. A viharkárt szenvedett autók tulajdonosait a körzeti rendészek megpróbálják értesíteni. 

A tűzoltók folyamatosan végzik a viharkárok felszámolását. Mivel rengeteg bejelentés érkezett, ezeket a kár veszélyessége szerint rangsorolják és természetesen először a legkritikusabb helyszínek kerülnek sorra. 

Ahol a Katasztrófavédelem végez a kárelhárítással, ott a JGK munkatársai elvégzik a szükséges takarításokat.

A munkák ideje alatt kérjük és előre is köszönjük türelmüket.

Ha káreseményt látnak, tapasztalnak a környezetükben, kérjük, hívják a 112 általános segélyhívó vonalat, vagy a 105-öt, ez a katasztrófavédelem telefonszáma. A Közterület-felügyelet ingyenesen hívható zöldszáma: 06-80-204-618.

A Józsefvárosi Önkormányzat segít a bajbajutottakon, és igyekszünk minél előbb megoldást találni a felmerülő problémákra.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!