Környezetbarát fertőtlenítés, szagtalan kutyafuttatók

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Környezetbarát fertőtlenítés, szagtalan kutyafuttatók

Ha egy kutyafuttató szép, gondosan ápolt, virágokkal és fákkal körülvett, biztonságos, rendszeresen fertőtlenített, egészen biztos, hogy a kutyák és gazdik is szívesen veszik igénybe a mindennapok során, sőt kedvenc „játszóterük” lehet…

A józsefvárosi kutyafuttatók bejáratán a gazdikat kihelyezett táblákon tájékoztatjuk, fermentált korpa és zeolit készítmények, fertőtlenítő pehely található a talajon, ne ijedjenek meg a kutyagazdik, az állatokra és a környezetre nem veszélyes anyagok!

A józsefvárosi kutyafuttatók tisztántartására, fertőtlenítésére is kiemelten koncentrálnak a JGK Köztisztaságért felelős kollégái. A fertőtlenítésre minden csütörtökön kerül sor: a munkafolyamat során, először egy takarítógépre szerelt nagynyomású mosóval tisztítják meg a területet. Ekkor a kutyák egészségére nem ártalmas probiotikus oldat kerül a talajra fújva, amivel csökkentjük a kórokozók számát és az ammónia valamint a kénhidrogének által generált szaghatásokat (vagyis szagtalanítunk).

Ehhez kiegészítésként, tavasztól őszig havonta egyszer, illetve fél évente egy alkalommal környezet-és állatbarát, egészségre nem ártalmas, nem mérgező, szagtalanító fertőtlenítő granulátom-pelyhet – fermentált korpát, és zeolit készítményeket -szórnak szét a kutyafuttatók területén kollégáink.

Ezek együttes alkalmazásával kívánjuk elérni a legjobb hatásfokot és biztonságos környezetet nyújtani kutyáknak és gazdájuknak. Az alkalmazott termékek élő, aktív és inaktív formában tartalmaznak természetes, jótékony hatású, biztonságos mikroorganizmusokat.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!