Indul az építkezés a Práter utcában, újra járható lesz a Tömő utca

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Indul az építkezés a Práter utcában, újra járható lesz a Tömő utca

Szeptember 14-én új forgalmi rendet vezetünk be a Futó utca és a Szigony utca közötti szakaszon a Práter utcában, szeptember 18-án hétfőn pedig kezdetét veszi a felújítás. Ezzel egy időben a Tömő utcában véget ér az építkezés, és újra járható lesz kerékpárral és gépjárművel is az utca, az eredeti forgalmi rend szerint. Ha nem szeretne lemaradni a kivitelezés híreiről, iratkozzon fel a RÉV8 hírlevelére a rev8.hu/hirlevel oldalon. A hírlevélben rendszeresen írunk majd a kivitelezés aktuális állásáról, és arról, hogy a lezárások, hogyan alakulnak majd az utcában.

Az ideiglenes forgalmi rend szeptember 14-én csütörtökön lép életbe a Práter utcában, amit a helyszínen táblák is jelezni fognak. Kérjük, figyeljék ezeket! Azok akik gépjárműveikkel a Futó és a Szigony utca közötti szakaszon parkolnak, legkésőbb szeptember 14-én reggel 8 óráig hagyják el a területet. Együttműködésüket előre is köszönjük!

A Práter utcában a kivitelezés várhatóan 2023 végéig tart majd. Az építkezés során a Futó és a Leonardo da Vinci utca közötti szakaszt lezárjuk az autó– és bicikliforgalom elől, viszont a kereszteződések átjárhatóak maradnak. Ezeket az építkezés során le fogja zárni a kivitelező egy-két hétre, de erről előre értesítjük majd a lakókat.

A Leonardo da Vinci és a Szigony utca közötti szakasz az építkezés ideje alatt egyirányú lesz a Szigony utca felől a Leonardo da Vinci utca felé. Itt csak a fél útpályát zárjuk le, azaz ezen a szakaszon csak a páratlan oldali sávban lehet majd közlekedni autóval és biciklivel. A másik sávot szakaszosan fogja felújítani a kivitelező, ekkor a forgalmat az utca már kész oldalára tereli át.

Természetesen mindenhol biztosítjuk majd a gyalogos forgalmat. A lezárásokat forgalmi táblák is jelzik majd, kérjük, figyeljék ezeket! Az érintett teremgarázsokban parkoló gépjármű tulajdonosokat az őket érintő változásokról külön levélben tájékoztatjuk a közös képviselőkön, illetve az irodaház üzemeltetőjén keresztül.

A lezárások alatt gépjárművel és biciklivel behajtani a munkaterületre nem szabad, valamint parkolásra sincs lehetőség, ezért kérjük, hogy autóikkal álljanak el a lezárt szakaszokról.

Ha szeretné folyamatosan követni a felújítás híreit, kérjük, iratkozzon fel a hírlevelünkre a http://rev8.hu/hirlevel/.

Ha pedig kíváncsi az utca felújításának terveire és látványterveire, látogasson el a http://rev8.hu/prater-tomo/ oldalra.

Ha bármi kérdése van az építkezéssel kapcsolatban, írjon az info@rev8.hu email címre, vagy hívja a  +36203326163 telefonszámot munkanapokon 9-16 óra között.

Előre is köszönjük a türelmüket és a közreműködésüket!

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!