KSH adatfelvétel Józsefvárosban

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

KSH adatfelvétel

A Magyar Nemzeti Bank megbízásából a Központi Statisztikai Hivatal Józsefvárosban is adatfelvételt végez 2023. október 2- december 18 között.

A „Miből élünk?” című adatfelvétel a háztartások vagyoni helyzetének, jövedelmi viszonyainak, fogyasztási és megtakarítási szokásainak feltárására irányul.

A felmérést az Európai Központi Bank koordinálja, és az Európai Unió tagországai vesznek részt benne.

A  háztartások kijelölését véletlenszerű kiválasztással hajtotta végre a KSH.

Az október 2-tól induló terepmunka során fényképes igazolvánnyal rendelkező összeírók keresik fel a kijelölt címeket, akik közreműködésével december 18-ig személyes vagy telefonos válaszadásra, valamint internetes önkitöltésre van mód.

A válaszadás önkéntes.

Az interneten válaszolóknak 10 000 forintos, az interjús kikérdezésben résztvevőknek 5 000 Ft értékű vásárlási utalványt juttat el a KSH postai úton.

A lakosság részére hétköznapokon hétfőtől csütörtökig 8 és 16.30 óra, pénteken 8 és 14 óra között a +36 80 200 766-os (3-as almenü) ingyenes zöld számon adnakk további felvilágosítást, valamint fordulhatnak hozzájuk a lakinfo@ksh.hu e-mail címen is.

Az adatfelvétellel kapcsolatosan a www.ksh.hu/mibolelunk internetes oldal nyújt bővebb tájékoztatást.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!