Ingyenes színházi előadás 65 éven felüli józsefvárosiaknak

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Ingyenes színházi előadás 65 éven felüli józsefvárosiaknak

A Józsefvárosi Önkormányzat és a Turay Ida Színház szerződése alapján az idei évben ingyenes előadást tartanak a 65 év feletti józsefvárosiaknak.

Előadás címe: A medve még mindig nem játék!

Előadás időpontja: 2023. november 21. 14 óra

Előadás helyszíne: Turay Ida Színház (Kálvária tér 6.)

Az előadás ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött!

Jelentkezés: 06 70 367 4919

Mikor hívható?

Hétköznapokon 8 és 16 óra között 2023. november 20-ig

A jegyek korlátozott mennyiségben elérhetőek. Maximum létszám: 200 fő.

Leírás

Topolcsányi Laura: A MEDVE MÉG MINDIG NEM JÁTÉK!

Székely pajzán történetek két részben

A nemes egyszerűséggel csak “Medve” névvel illetett, becsületes nevén A medve nem játék című előadás országos sikerén felbuzdulva a csíki színjátszó társulat úgy érzi, fel kéne dolgoznia a maradék, erotikumban és egyéb csiklandósságokban ugyancsak bővelkedő székely népi irodalmat. Nem sokáig tétlenkednek.

A régi vicceket, tréfás meséket és pajzánságokat esmét új köntösbe bújtatja a szerző, a padláson porosodó pendelyeket megint kifehérítik s magukra öltik a leányok, menyecskék és asszonyok, a férfiak pedig fényesre kefélik csizmáik szárát, és országjáró útjára indul a “Medve kettő”, hogy az első Medvét oly féktelen szeretettel üdvözlő kicsi és nagy településeken újra megdolgoztassa a rekeszizmokat.

Ne habozzanak, jöjjenek velünk, lássuk az új medvét!

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!