A Polgármesteri Hivatal liftje elromlott, az épület bizonytalan ideig nem akadálymentes, az ügyintézés azonban folyamatos

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

A Polgármesteri Hivatal liftje elromlott, az épület bizonytalan ideig nem akadálymentes, az ügyintézés azonban folyamatos

Tisztelt Ügyfeleink, kedves Vendégeink!

Ezúton is szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2024. január 10-én a Polgármesteri Hivatal, a főépület liftje sajnos elromlott, javítása bizonytalan ideig tart. Így az épület (Baross u. 63–67.) jelenleg nem akadálymentes.

A Baross u. 66–68. szám alatti Ügyfélszolgálati Iroda azonban az.

Amennyiben mozgásában korlátozott ügyfél érkezik a Polgármesteri Hivatalba – bárki, aki nehezen vagy egyáltalán nem tudja használni a lépcsőt, így akadályozott az irodák megközelítésében –, arra kérjük, jelezze vagy az utcaszinten őrszolgálatot teljesítő munkatársunknak, vagy a recepción dolgozó kollégáknak, hogy milyen célból érkezett a Hivatalba. Munkatársaink a kérést továbbítani fogják, majd arra kérik az illetékes ügyintézőt, hogy fáradjon le a Támpontra vagy az akadálymentesített Ügyfélszolgálati Irodára (Baross u. 66–68.). Ezt követően ezeken a helyszíneken fog történni az ügyintézés.

Megértésüket és szíves türelmüket köszönjük!

Kérdés esetén forduljanak bizalommal az Ügyfélszolgálati Iroda munkatársaihoz:

ugyfelszolgalat@jozsefvaros.hu

+36 80/277-256 (zöldszám)

+36 1/459-2100

 

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!