Ezt nem is tudtam! – Iratkozzon fel Ön is tematikus hírleveleinkre, hogy minden fontos hírről értesüljön

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Iratkozzon fel ön is hírleveleinkre!

Új támogatások, fontos fejlesztések, forgalmirend-változás, izgalmas közösségi események vagy remek pályázati lehetőségek?

Gyakori, hogy a napi hírdömpingben elveszik egy-egy fontos információ. Vagy el sem jut hozzánk, vagy csak sietve átszaladunk rajta.

Ugyanígy nem ritka az sem, hogy a minket leginkább érdeklő témákkal kapcsolatos hírek nem megbízható forrásból érnek el hozzánk, és nem is az eredeti tartalommal.

A hírlevelek éppen ezt a problémát orvosolják.

A Józsefvárosi Önkormányzat általános hírlevele és tematikus hírlevelei abban segítenek, hogy rendszeres időközönként a legfontosabb hírek első kézből, összegyűjtve elérjenek Önhöz.

Az önkormányzati hírlevél kényelmes, megbízható és állandó – miközben a hírlevél-feliratkozónak sem a figyelmével, sem pedig az idejével nem élnek vissza.

Legyen Ön is tájékozott, naprakész!

Ha a Józsefvárosi Önkormányzat aktuális híreiről, eseményeiről szeretne értesülni, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE.

Ha Önt a részvételiséggel, a részvételi költségvetéssel kapcsolatos hírek érdeklik, és figyelemmel kísérné a Közösségi Részvételi Iroda tevékenységét, iratkozzon fel RÉSZVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE.

Ha Önnek a civil közösségekkel, tevékenységekkel és eseményekkel kapcsolatos hírek keltik fel az érdeklődését, kérjük, iratkozzon fel CIVIL HÍRLEVELÜNKRE.

Ön kutyatulajdonos, vagy az tervez lenni a jövőben? Kíváncsi a kutyatartással, a kerületi fejlesztésekkel, a kutyás közösségekkel kapcsolatos hírekre? KUTYÁS HÍRLEVELÜNK Önnek szól.

Ön Józsefvárosban élő külföldi, vagy van az ismeretségi körében olyan, aki a legfontosabb kerületi híreket olvasná, és tud angolul? ANGOL HÍRLEVELÜNKRE érdemes feliratkoznia.

Érdeklik a társasházakkal kapcsolatos pályázatok? Közös képviselő vagy számvizsgáló bizottsági tag? Iratkozzon fel TÁRSASHÁZI HÍRLEVELÜNKRE.

Ha szeretné figyelemmel kísérni a lakáspályázatokkal kapcsolatos friss híreket, legújabb hírlevelünkre, a LAKÁSPÁLYÁZATI HÍRLEVÉLRE feliratkozva mindig jól értesült lesz a meghirdetett lakásokkal és határidőkkel kapcsolatban.

Tartson velünk, olvasson minket, legyen jól értesült Józsefvárossal kapcsolatban!

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!