Január 16-án indul a kivitelezés a Krúdy utcában!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Január 16-án indul az építkezés a Krúdy utcában

A kivitelező 2024.  január 16-án felvonul a Krúdy utca Rökk Szilárd és Mária utca közötti szakaszára, ezzel kezdetét veszi a felújítás. A kivitelezés során zöldfelületeket hozunk létre és fákat telepítünk, megújul a közvilágítás és a burkolatok is.  Ha szeretne első kézből értesülni az építkezés következő ütemének kezdetéről, iratkozzon fel a RÉV8 hírlevelére: https://rev8.hu/hirlevel/

A munkaterületen a gyalogos közlekedést biztosítjuk, de gépjárművel tilos lesz a behajtás. Amennyiben gépjárművével a Krúdy utca Rökk Szilárd és Mária utca közötti szakaszán parkol, kérjük 2024. január 16 reggel 7 óráig hagyja el a területet. Köszönjük!

Krúdy- Mária térkép

A következő ütemben a  január 29-i héten a kivitelező felvonul a Mária utca Krúdy utca és Baross utca közötti szakaszán, és a Krúdy utca és Mária utca csomópontot is lezárjuk a gépjárműforgalom elől. Ekkor a Horánszky utca és a Mária utca zsákutca lesz a Bródy utca felől. A két utcaszakasz felújítása várhatóan 2024 júniusáig tart, türelmüket és közreműködésüket előre is köszönjük.

A Krúdy utca érdekessége, hogy az aszfalt alatt egy több mint 155 éves vízvezeték fut, amit a felújítás során kicserélünk, a vízvezeték egy darabja pedig a Józsefvárosi Múzeum gyűjteményébe kerül.

Ha kíváncsi az utca felújításának terveire és látványterveire, látogasson el a https://rev8.hu/krudy-maria/ oldalra. 

Ha bármi kérdése van az építkezéssel kapcsolatban, írjon az info@rev8.hu email címre, vagy hívja a +36203326163 telefonszámot munkanapokon 9-16 óra között.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!