Megjelent angol nyelvű kisokosunk – Hasznos információk Józsefvárosban élő, nem magyar anyanyelvű lakosoknak

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Megjelent angol nyelvű kisokosunk

A tájékoztató kiadvány hasznos információkkal szolgál Józsefváros angolul értő, nem magyar anyanyelvű lakosai számára.

Józsefváros nagyon sok olyan ember otthona, akik nem magyar állampolgárok. A fővárosban itt él a legtöbb külföldi, kb. 9000 ember, vagyis a kerület lakosságának kb. 15%-a.

A Józsefvárosi Önkormányzat 2019 óta kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az itt élő külföldiek számára is elérhetővé tegye az önkormányzat szolgáltatásait és a fontos kerületi híreket. Ezért van például az önkormányzatnak külön angol nyelvű honlapja, és ezért van lehetőség feliratkozni angol nyelvű hírlevélre is, ahol rendszeresen küldünk híreket az itt élő nem magyar anyanyelvű lakóknak.

Ebben a füzetben igyekeztünk a legfontosabb tudnivalókat, a leghasznosabb információkat összegyűjteni. Fogadják szeretettel!

Ha Önnek is van a nyolcadik kerületben élő, angolul értő ismerőse, ajánlja neki a kiadványt, amelynek tartalma teljes terjedelmében elérhető online is.

ITT TUDJA megtekinteni.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!