Önkormányzati támogatások alapítványoknak

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Támogatás alapítványoknak

Az UCCU Alapítvány célja, hogy csökkentsék a társadalomban a romákkal kapcsolatos tévhiteket és előítéleteket, hogy mindannyian egy befogadóbb és nyitottabb világban élhessünk. 

A szervezet működésének kiemelt szerepe van abban is, hogy a szervezethez kapcsolódó önkéntes roma fiatalok számára lehetőséget biztosítanak saját roma közösségi identitásuk megélésére. Az önkormányzat az Alapítvány működési költségeihez 3,5 millió forinttal járul hozzá. 

A Józsefvárosi Zeneiskola Alapfokú Művészeti Iskola 1968-tól területi hatókörrel a Nap utca 33. szám alatt működő fakultatív iskola. 2007-től kiválóra minősített alapfokú művészetoktatási intézmény. Az önkormányzat 300 ezer forinttal támogatja az iskolát programjai finanszírozására, valamint nyári zenei táborának megvalósítására. 

A Humano Modo Alapítvány a Budapesti Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola és Készségfejlesztő Iskola tanulóit, fiataljait, valamint az őket nevelő családokat segítő alapítvány, amely kapcsolatot tart és segítő programokat szervez az iskolából kikerült diákoknak is. Az önkormányzat 114 600 forinttal támogatja a Koncz Dezső Tanulmányi Verseny regionális fordulójának vendéglátási költségeit. 

 

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!