Segítse önkéntesként a PPKE új campusáról szóló véleményezést!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Segítse önkéntesként a PPKE új campusáról szóló véleményezést!

A Magyar Püspöki Konferencia megrendelése alapján a Magyar Rádió egykori területén kiemelt kormányzati beruházásként építené meg a Magyar Állam a Pázmány Péter Katolikus Egyetem új campusát a jelenlegi elképzelések szerint 2027 szeptemberéig.

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem oktatási célú ingatlanjainak bővítését és fejlesztését célzó projekt nagy jelentőségű és léptékű, a teljes negyed életére kiható beruházás, mely Józsefváros Palotanegyedének nem csak építészeti környezetét, de társadalmi valóságát, az ott élők mindennapjait és életminőségét is döntően meghatározza majd. Az új campus akkor fog valódi otthonra lelni a Palotanegyedben, ha a szomszédaival, a több ezer palotanegyedi lakossal érdemi párbeszédet folytatva, velük konszenzusra törekedve jön létre. 

 

Jelentkezzen önkéntesnek!

Április 10-én indul a véleményezés, amihez a Józsefvárosi Önkormányzat Közösségi Részvételi Irodája önkéntesek segítségét várja, hogy közvetlenül kérdezhessük meg az itt lakókat a tapasztalataikról és javaslataikról a projekttel kapcsolatban.

Ha szívesen segítene a tájékoztatásban, a kérdőív lekérdezésében, szórólapozásban és plakátozásban a környékbeli házakban, jelentkezzen önkéntesnek!

A jelentkezéseket április 8. 12 óráig várjuk ezen az űrlapon: https://jozsefvaros.hu/go/ppkecampus_onkentes

A kopogtatásban és tájékoztatásban résztvevő önkénteseknek kötelező részt venni egy 1 órás képzési alkalmon, amit a Közösségi Részvételi Iroda tart 2024. április 9-én kedden 19 órától a Polgármesteri Hivatalban.

 

További információ:

Józsefvárosi Önkormányzat Közösségi Részvételi Iroda

reszvetel@jozsefvaros.hu

+36 1/459-2139

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!