A józsefvárosi RenoPont-irodában ingyenes tanácsadást biztosítanak azoknak, akik pályáznának az Otthonfelújítási Program támogatására

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

A józsefvárosi RenoPont ingyenes tanácsadást biztosít az Otthonfelújítási Programról

2024. július 1-től igényelhető az Otthonfelújítási Program támogatása az 1990. december 31. előtt épült családi házak energetikai korszerűsítésére.

A felújítás során minimum 30 százalékos energiamegtakarítást kell elérni, amit a beruházás előtti és utáni energetikai tanúsítvánnyal kell igazolni. A támogatást energiahatékonyságot növelő beruházásokra lehet felhasználni: homlokzati és/vagy padlásfödém-szigetelésre, nyílászárócserére, modern gázkazán beépítésre kéménybéleléssel, levegő-víz hőszivattyú telepítésre, bojlercserére.

A tanúsítványt készítő energetikus feladata javaslatot tenni a szükséges intézkedésekre, illetve azok kombinációjára, amelyek elérik az energiamegtakarítási követelményt.

A feltételek teljesülése esetén az igénylők Józsefvárosban 3 millió forint vissza nem térítendő támogatásra és 3 millió forint (maximum 12 éves) kamatmentes hitelre jogosultak, a további részletek itt érhetők el.

Ha egyeztetne tanácsadóval a pályázat benyújtása előtt, a RenoPontnál díjmentesen megteheti.

A program és az igénylés részletes leírását ITT találja.

Érdemes ellenőriznie a pályázati jogosultságát, ezt ennek az űrlapnak a megtekintésével ellenőrizheti.

Energiamegtakarítási kalkulátor: https://renopont.hu/kalkulator

A RenoPont-iroda címe: 1088 Budapest, Gutenberg tér 2.

Nyitvatartás: hétfőn 13 és 16 óra között, csütörtökön 13 és 16 óra között

Időpontfoglalás személyre szabott tanácsadásra (személyes vagy online): https://renopont.hu/idopontfoglalas

 

 

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!