Ön is jelölhet egészségügyi dolgozót a „Józsefváros Egészségügyéért” kitüntetésre!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Ön is jelölhet egészségügyi dolgozót a „Józsefváros Egészségügyéért” kitüntetésre!

„Józsefváros Egészségügyéért” kitüntetés adományozható annak a magánszemélynek és szakmai közösségnek, aki Józsefvárosban egészségügyi szakterületen kiemelkedő szakmai munkát végzett. A kitüntető díj adományozását a kerületben működő egészségügyi intézmények vezetői, továbbá a háziorvosok és munkatársaik esetében bármely józsefvárosi lakos kezdeményezheti.

Az egészségügyi dolgozók ünnepe a Semmelweis Nap, melyen Semmelweis Ignácra, a magyar orvostudomány legnagyobb nemzetközi tekintélyű orvosának munkásságára, születésének évfordulójára emlékezünk, kifejezve ezzel a társadalom megbecsülését az egészségügyi dolgozók által teremtett értékek iránt. Józsefvárosban 2024-ban is megrendezzük a Semmelweis Napot, melyen átadjuk a „Józsefváros Egészségügyéért” kitüntetéseket.

Az ajánlásoknak tartalmazni kell a javasolt személy nevét, beosztását, a rendelő címét, továbbá a javaslattevő személy elérhetőségét.

Saját maga vagy közeli hozzátartozója részére kitüntetés adományozása nem indítványozható.

 

A kezdeményezéseket 2024. június 10. éjfélig várjuk az alábbi linken:

jozsefvaros.hu/go/JE_dij

 

További kérdése lenne?

Humánkapcsolati Iroda

1082 Budapest, Baross utca 63-67.

humankapcsolat@jozsefvaros.hu

+36/20-387-3378

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!