Felújítás a Horánszky utcában

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Felújítás a Horánszky utcában

2024. július 17-én elkezdődik a Horánszky utca felújítása. Az elmúlt években számos alkalommal vált szükségessé az utca burkolatának helyenkénti cseréje. Ezek a lokális felújítások rámutattak, hogy ahhoz, hogy a Horánszky utca díszburkolata tartós és biztonságos legyen, az utca teljes útfelületének cseréje szükséges.

Mi fog történni?

2024. július 17-én a kivitelező elkezdi a munkálatokat. Az új, tartósabb felület létrehozásához először a jelenlegi burkolat felszedése szükséges a Horánszky utca teljes szakaszán. Ezután kivitelező a Krúdy utca felől kezdi meg az új burkolat lerakását. Az új felület alapja jobban fogja elvezetni az esővizet, és hosszútávon stabilabb lesz a lerakott díszkőburkolat.

Hogyan alakul az utca forgalma?

A Horánszky utcát a munkálatok teljes ideje alatt lezárjuk, azonban a lakóknak, vendéglátóegységeknek és üzleteknek végig biztosítva lesz gépjárművel is a bejutás. A felújítás ideje alatt ezért az utcában nem lehet majd parkolni.

Mettől meddig fog tartani a felújítás?

A felújítás 2024. július 17-én indul és várhatón másfél hét alatt befejeződik. A jelenlegi tervek alapján az utca 2024. július 29-én vissza lesz adva a forgalomnak. Ezek a dátumok azonban függnek az időjárástól és az esetleges kivitelezési akadályoktól. Például amennyiben esni fog, a kivitelezés befejezése eltolódhat.

A kivitelezést a KOBOLD’2003 Kft. végzi. 

Kérdése van?

Józsefvárosi Önkormányzat Ügyfélszolgálati Iroda

1082 Budapest, Baross u. 66–68.

ugyfelszolgalat@jozsefvaros.hu

+36 80/277-256 (zöld szám)

+36 1/459-2100

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!