2024. szeptember 23-án indul a Szeszgyár utca kivitelezése

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

2024. szeptember 23-án indul a Szeszgyár utca kivitelezése

A kivitelező 2024. szeptember 23-án hétfőn felvonul a Szeszgyár utca Baross utca és Csobánc utca, illetve Csobánc utca és Visi Imre utca közötti szakaszára, ezzel kezdetét vesz a felújítás első üteme.

Az építkezés várhatóan 2025. márciusáig tart majd. 

Amennyiben gépjárművével a Szeszgyár utcában parkol, kérjük szeptember 23-án reggel 7 óráig hagyja el a területet. Köszönjük!

Természetesen lezárt szakaszokon biztosítjuk majd a gyalogos forgalmat. A lezárásokat forgalmi táblák is jelzik majd, kérjük, figyeljék ezeket! Köszönjük a türelmüket és a együttműködésüket a kivitelezés ideje alatt. A kivitelezést a HE-DO Építő Zrt. végzi.

A felújításról, annak folyamatáról itt olvashat bővebben: https://jozsefvaros.hu/otthon/varosfejlesztes/szeszgyar-utca-megujitasa/

Ha szeretné folyamatosan követni a felújítás híreit, kérjük, iratkozzon fel a hírlevelünkre a http://rev8.hu/hirlevel/.

Ha pedig kíváncsi az utca felújításának terveire és látványterveire, látogasson el a https://rev8.hu/szeszgyar-utca/ oldalra.

Ha bármi kérdése van az építkezéssel kapcsolatban, írjon az info@rev8.hu email címre, vagy hívja a  +36 20 332 6163 telefonszámot munkanapokon 9-16 óra között.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!