Elkészült az önkormányzat munkáját fiataloknak és gyerekeknek bemutató kiadványunk

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Mi az önkormányzat és hogyan működik? Elkészült az önkormányzat munkáját fiataloknak és gyerekeknek bemutató kiadványunk

Sokan azt hiszik, hogy az a nagy sárga épület a Baross utcában, amit ráadásul marcona emberek őriznek, és az van rá kiírva nagy betűkkel, hogy ELÖLJÁRÓSÁG, valami olyan hely, amivel nem sok dolgunk lehet, és ez jó is így. 

Pedig ott bent sok olyan ember dolgozik, aki nagyon számít a józsefvárosi gyerekek és fiatalok véleményére.

És az ötleteitekre, hogy hogyan tehetnék jobb hellyé Józsefvárost. Azoknak készítettük ezt a kiadványt, akik szeretnének többet megtudni az önkormányzat munkájáról, arról például, hogy mi a dolga egy polgármesternek, vagy kihez lehet fordulni, ha valami tönkremegy a játszótéren.

Azokat pedig, akik nem csak olvasni szeretnek (😊), de el is mondanák nekünk, hogy mit kellene jobban csinálnunk, várjuk a gyerek és ifjúsági fórumokra!

A kiadvány letölthető a honlapról, és kinyomtatva is beszerezheted a Kesztyűgyárban, a FiDoban, vagy a fent említett nagy sárga épületben.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!