Kerékpáros oktatás kezdő felnőtteknek Józsefvárosban

event_available Utolsó frissítés:

Felnőtt vagy és szeretnél te is kerékpáron suhanni a munkába? Akkor neked találták ki ezt az öt alkalomból álló, ingyenes kerékpáros tanfolyamát teljesen kezdőknek. Jelentkezési határidő: május 19. csütörtök

A biciklizés olyan, mint az élet: soha nem késő elkezdeni! Felnőtt vagy és szeretnél te is kerékpáron suhanni a munkába? Ahogy telnek az évek, egyre kellemetlenebb társaságban azt mondani: nem tudok biciklizni? Akkor neked találták ki a Józsefvárosi Önkormányzat és a Velo Budapest közös, öt alkalomból álló, ingyenes kerékpáros tanfolyamát teljesen kezdőknek.

Mit tegyél, ha szeretnél részt venni?

Töltsd ki a jelentkezési adatlapunkat!

Fontos! Kérjük, hogy az eseményekre csak akkor jelentkezz, ha mind az öt alkalommal ráérsz, hiszen a képzések egymásra épülnek. Aki kimarad, az lemarad!

Jelezd a jelentkezési lapon, hogy rendelkezel-e saját biciklivel! Ha nem, semmi gond: a képzések idejére kerékpárt is biztosítunk, aminek az épségben történő visszajuttatásáért felelősséget kell vállalnod.

Képzési alkalmak:

2022. május 21. szombat 10-12h

2022. május 28. szombat 10-12h

2022. június 4. szombat 10-12h

2022. június 18. szombat 10-12h

2022. július 2. szombat 10-12h

Helyszín: Horváth Mihály tér

További információ: Közösségi Részvételi Iroda reszvetel@jozsefvaros.hu

A képzésekre itt jelentkezhetsz: https://forms.gle/Ks1gczGQfEYEG7xf7 vagy telefonon is jelezheted részvételi szándékodat: 061-459-2139

Jelentkezési határidő: május 19. csütörtök

We only use cookies (data stored in your browser) when necessary to make our sites smarter for you. Please click the Accept button after reading the Privacy Policy!