Kerékpáros oktatás kezdő felnőtteknek Józsefvárosban

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Kerékpáros oktatás kezdő felnőtteknek Józsefvárosban

Felnőtt vagy és szeretnél te is kerékpáron suhanni a munkába? Akkor neked találták ki ezt az öt alkalomból álló, ingyenes kerékpáros tanfolyamát teljesen kezdőknek. Jelentkezési határidő: május 19. csütörtök

A biciklizés olyan, mint az élet: soha nem késő elkezdeni! Felnőtt vagy és szeretnél te is kerékpáron suhanni a munkába? Ahogy telnek az évek, egyre kellemetlenebb társaságban azt mondani: nem tudok biciklizni? Akkor neked találták ki a Józsefvárosi Önkormányzat és a Velo Budapest közös, öt alkalomból álló, ingyenes kerékpáros tanfolyamát teljesen kezdőknek.

Mit tegyél, ha szeretnél részt venni?

Töltsd ki a jelentkezési adatlapunkat!

Fontos! Kérjük, hogy az eseményekre csak akkor jelentkezz, ha mind az öt alkalommal ráérsz, hiszen a képzések egymásra épülnek. Aki kimarad, az lemarad!

Jelezd a jelentkezési lapon, hogy rendelkezel-e saját biciklivel! Ha nem, semmi gond: a képzések idejére kerékpárt is biztosítunk, aminek az épségben történő visszajuttatásáért felelősséget kell vállalnod.

Képzési alkalmak:

2022. május 21. szombat 10-12h

2022. május 28. szombat 10-12h

2022. június 4. szombat 10-12h

2022. június 18. szombat 10-12h

2022. július 2. szombat 10-12h

Helyszín: Horváth Mihály tér

További információ: Közösségi Részvételi Iroda reszvetel@jozsefvaros.hu

A képzésekre itt jelentkezhetsz: https://forms.gle/Ks1gczGQfEYEG7xf7 vagy telefonon is jelezheted részvételi szándékodat: 061-459-2139

Jelentkezési határidő: május 19. csütörtök

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!