Milyen legyen a Losonci tér? Közösségi tervezés

event_available Utolsó frissítés:

A Józsefvárosi Önkormányzat megújítja a panelházak által körbezárt területet, és szeretné a lakók elképzeléseit is beépíteni a tervekbe. A Rév8 Zrt. májusban két közösségi tervezési alkalmat tart: május 12-én és május 26-án.

A Józsefvárosi Önkormányzat szeretné lépésről-lépésre megújítani a panelházak által körbezárt területet, és szeretné a lakók elképzeléseit is beépíteni a tervekbe. Ezért a Rév8 Zrt. májusban két közösségi tervezési alkalmat tart, ahol a résztvevőkkel közösen meghatározzuk, hogy hol és hogyan változtassuk meg a teret.

A teret rengetegen használják, de általában csak áthaladnak rajta. Vajon milyen funkciók hiányoznak a térről? Mitől lenne szebb? Többek között erre keressük a választ a közösségi tervezési alkalmakon. Jöjjön el és mondja el, hogy hol és hogyan változtassuk meg a teret!

Várunk sok szeretettel minden itt lakót és érdeklődőt!

Első alkalom: május 12. csütörtök 17:30, Losonci téri játszótér,

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/330833839150721

Második alkalom: május 26. csütörtök 17:30, Losonci téri játszótér

Facebook-esemény: https://fb.me/e/3jExWAYYm

Helyszín: Losonci téri játszótér

Esőhelyszín: Lehetőségek tere (Práter utca 63.)Az eseményen bárki részt vehet, regisztrálni nem szükséges.

Ha kiváncsi a részletekre, látogasson el a www.rev8.hu/losonci-ter oldalra.

Ha bármilyen kérdése van, küldje el nekünk az info@rev8.hu címre.

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!