Klinikák megálló környéke: Tervezzük át együtt!

event_available Utolsó frissítés:

Milyen funkciót adnál ennek a térnek? Legyen itt egy találkozó- és pihenőpont, padokkal, asztalokkal?

Vagy az iskolások számára egy fogadótér?

Telepítsünk fákat, virágokat?

Szükség van rendezett és jól használható burkolatokra?

🛠️ A Klinikák metrómegálló mögötti területen a Fővárosi Önkormányzat zöldfelület-rekonstrukciót és fejlesztést tervez az érintettek bevonásával. Ez a Bókay utca, Üllői út és Szigony utca által közrezárt terület méltatlanul kihasználatlan, pedig ide nyílik a Budapesti Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola és Készségfejlesztő Iskola, közelben van az I. sz. Gyermekgyógyászati Klinika és a Semmelweis Egyetem több klinikája, valamint a metrómegálló miatt is nagy a forgalom. Fontos találkozó-, pihenő- vagy akár várakozóponttá válhatna ez a rész, a kérdés csak az, hogy Te mit képzelsz bele!

❓ Fontos számunkra a véleményed!

Milyen funkciót adnál ennek a térnek? Legyen itt egy találkozó- és pihenőpont, padokkal, asztalokkal? Vagy az iskolások számára egy fogadótér? Telepítsünk fákat, virágokat? Szükség van rendezett és jól használható burkolatokra?

Három módon is várjuk javaslataidat:

📨 Használd a helyszíneken lévő táblákat, rajzolj vagy írj nekünk!

🤝 Gyere el helyszíni műhelymunkára, melyet május 19-én csütörtökön 16.00-tól 19.00-ig tartunk!

💬 Írd le a honlapon hozzászólásban! https://rdt.budapest.hu/dialogs/klinikak

💡 Tervezzünk közösen!

ℹ️ További információk: kommunikacio@fokert.hu

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!